Brega se ulicom šeta u PIDŽAMI i papučama, komšije otkrile: Briga njega da li je GO do pasa ili u šortsu

Otkrili kakav je muzičar privatno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Komšije Gorana Bregovića koji živi u vili na Senjaku, kažu da je muzičar toliko opušten da ga je baš briga kako izlazi do prodavnice i otkrivaju da je zbog žalbe komšija promenio džip koji je vozio jer je zagađivao okolinu, piše Blic.

Kako se navodi, on je u pidžami, sa sve japankama na nogama, prošao nekoliko ulica, ne obraćajući pažnju na to što je raščupan jer je tek ustao iz kreveta. Komšije su potvrdile da mu je ovo prirodno stanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Briga njega da l‘ je u pidžami, go do pasa ili u šortsu, on ide gde poželi u tom trenutku. Šta ga briga ko će šta reći – rekla je jedna Bregina komšinica za pomenuti medij.

– Kada se doselio, vozio je neki drndavi džip koji je ispuštao užasne izduvne gasove. Sretnemo se mi u samoposluzi i održim mu ja predavanje. Kažem mu: “Slušaj, komšija, znam da si za ekologiju, ono drndalo vozi tamo gde živiš u svetu. Nemoj ovde u Srbiji da ga voziš”. To je bio jedan stari drndavi džip, što biste vi mladi rekli, izgledao je kul, ali je zagađivao sve nas ovde. I da vam kažem, poslušao me. Nije se srdio ni ljutio, ubrzo je kupio novi auto – rekla je komšinica Anka.

– Inače, nikakve drskosti nema u njemu. Imao je velikih problema sa nekom američkom školom. Dugo su gradili, a Brega je želeo mir. Malo su se raspravljali, ali on je bio u pravu – dodaje ova žena.

Kako je Senjak deo prestonice u kojem žive uglavnom imućni ljudi koji su sebi sagradili vile i opasali ih zidinama, među njima nema komšijskog kafenisanja. Takav je slučaj i sa Goranom Bregovićem, za kojeg komšinica Mira kaže da je tip osobe koji ne želi da se druži.

Goran Bregović, Foto: Printscreen/Youtube

– Samo znam da su mu dve vile na uglu, ali nikada ga ne srećem. Mi se sa Senjaka ne družimo sa komšilukom, eventualno se mimoilazimo kolima – istakla je Mira, dok Ana otkriva da Goran ima pse o kojima se sam brine.

– Sretnem ga kada šeta ljubimce. Moja drugarica je njegova prijateljica, ali nas dvoje ne pijemo kafu. Deluje mi kao okej lik. Kada se sretnemo u samoposluzi, proćaskamo dve-tri reči i to je to – kaže Ana dok komšinici Sneži popularni muzičar deluje umišljeno.

– Nikada se ne javlja, deluje umišljeno. Šta i da nam se javi, mi smo obični smrtnici za njega koji je selebriti – izjavila je Sneža za Blic.

U samoposluzi koja se nalazi u blizini Breginog stana za pomenuti medij su rekli da je ranije dolazio često, u poslednje vreme ređe i da je uglavnom kupovao svakodnevne potrepštine, a ponekad ekskluzivna i skupocena vina.

Muzički umetnik Goran Bregović prema pisanju medija u svom posedu ima preko 30 kuća, vila, stanova i garsonjera u vrednosti od preko 35 miliona evra. Poslednja u nizu je nekretnina na Senjaku koju je gradio poslednje tri godine. Radovi su napokon završeni, a Bregović je po ugledu i na druge nekretnine odlučio i ovu da izdaje.

– Unutar same vile nalazi se firma kojoj je iznajmio prostor. Međutim, to je samo jedan deo ogromne vile koja je u njegovom posedu. Drugu polovinu je odlučio da sačuva za sebe, jer zbog čestih iznajmljivanja vila i kuća za snimanje raznih spotova i reklama, ipak želi da ima delić za sebe kako bi mogao da odmori. Prvenstveno je tu trebalo da se nalazi ogroman muzički studio u kom bi on pravio muziku, međutim za sada nije poznato da li će do te realizacije doći. Plan postoji, ali Bregović još nije prelomio da li će mu to biti sigurna investicija zbog pandemije kada niko ništa ne radi, i ne snima. Za sada je to samo prostor gde on ponekad boravi, kada kuću u kojoj živi iznajmi za snimanje filma, serije ili nekog spota. Na taj način zarađuje siguran novac i sasvim je siguran i ako u jednom trenutku odluči da napusti muziku, uvek će moći da živi od izdavanja – priča izvor i ističe kako jedan snimajući dan, u zavisnosti od prostora, košta između 2.000 i 3.000 evra – reklao je dobro obavešten izvor za Blic.

– Jedan snimajući dan kod Gorana Bregovića košta između 2.000 i 3.000 evra, sve zavisi od nekretnine koju iznajmljuje. Cena snimajućeg dana je striktna, tako da ne postoje dodatni popust kada su pregovori sa njegovim timom u pitanju – zaključio je izvor.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar