Čin HUMANOSTI u Somboru sa jasnom porukom: Otvorena knjiga žalosti u školi devojaka koje je ubio otac

Anastasiju i Anabelu Goranović ubio je njihov otac, nakon što je svoju suprugu zaklao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook,Printscreen

U porodičnoj tragediji koja se dogodila pre nekoliko dana, Zdravko Goranović ubio je suprugu Miru i dve svoje ćerke Anabelu i Anastasiju, a zatim presudio sebi. Gimnazija “Veljko Petrović” u Somboru pozvala je decu da se potpišu u knjigu žalosti i organizovala je pomoć za porodicu nastradalih.

Gimnazija “Veljko Petrović” je sinoć na svom Fejbuk profilu objavila status u kome poziva nastavnike i školarce da daju prilog za pomoć porodici nastradalih, danas i u ponedeljak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nastavnici, učenici i drugi građani mogu da se potpišu u knjigu žalosti i da daju prilog za porodicu tragično nastradalih Anabele i Anastasije na ulazu u zgradu Gimnazije sutra, 31.12. od 10 do 13h, u ponedeljak od 9 do 11h – piše u saopštenju Gimnazije.

Podsetimo, juče se Gimnazija “Veljko Petrović” u Somboru oprostila i potresnim statusom na Fejsbuku od svojih gimnazijalki, Anabele i Anastasije.

– Sa tugom u srcu i bolom u duši opraštamo se od naših Gimnazijalki – Anabele i Anastasije Goranović. Nedostajaće nam vaša dobrota, pamet i lepota. Počivajte u miru! Neka vas anđeli čuvaju! Vaši drugari, odeljenjske starešine i kolektiv Gimnazije – napisali su na Fejsbuk stranici škole.

Anastasiju (19) i Anabelu (15) Goranović ubio je njihov otac, nakon što je svoju suprugu zaklao. Prema prvim informacijama, majka i ćerke ubijene su pre požara, a detalje će utvrditi istraga.

Prema nezvaničnim saznanjima, komšije su obavestile sina, koji takođe živi u Somboru, da kuća njegove majke gori. On je potom obavestio vatrogasce.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar