Evo ko sve govori za OBJEKTIV u prazničnim danima: Pripremili smo EKSKLUZIVNE intervjue i teme

Za vreme praznika na portalu Objektiv.rs i u našem štampanom izdanju očekuje vas bogat sadržaj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dragi čitaoci portala Objektiv.rs i štampanog izdanja “Objektiv”, naša redakcija vam se zahvaljuje što ste nam u proteklom vremenu poklonili poverenje, a mi ćemo i u 2022. godini nastaviti da vas informišemo o najnovijim svetskim i domaćim dešavanjima.

Kao što ste već navikli da od nas dobijate ekskluzivne vesti i intervjue, potrudili smo se da za vreme prazničnih dana ne ostanete uskraćeni. Ekipa našeg portala i lista “Objektiv” pripremila je bogat sadržaj, pa pored sjajnih tema koje vas očekuju, spremili smo vam i još jedno iznenađenje – vaš omiljeni list Objektiv od sada ćete čitati na ćirilici!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U štampanom izdanju “Objektiva”, kao i na portalu koji je najbrže rastući u zemlji – Objektiv.rs za praznike možete naći sledeće sadržaje: 

U novogodišnjoj noći u 20h na jutjub kanalu portala Objektiv.rs  u emisiji “Ozbiljno sa Đukom” moći ćete da gledate ekskluzivni intervju sa premijerkom Srbije Anom Brnabić!

Takođe, na našem sajtu i u štampanom izdanju moći ćete da vidite najupečatljivije fotografije predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje su obeležile 2021. godinu, a na kojima je predsednik zabeležen u razgovoru sa brojnim liderima sveta, na gradilištima širom zemlje, sa dočeka važnih osoba koje su posetile Srbiju, a naravno i ono u čemu on najviše uživa – razgovoru sa radnicima i narodom u Srbiji.

Imaćete priliku da pročitate i intervju sa sadašnjim predsednikom Skupštine Srbije i SPS-a Ivicom Dačićem, koji je prvi put u javnost izašao sa snajkom – pevačicom Milicom Jokić. Osim priče o njegovom političkom putu i načinom na koji podnosi svakodnevne pritiske, Dačić je za naš list eksluzivno predstavio i razgovarao sa izabranicom svog sina Luke.

Nova vremena zahtevaju brze i odlučne promene, a vođena time naša ekipa je za vas pripremila analizu novih mladih nada domaće politike i Srpske napredne stranke. Pročitajte šta su za naš list govorili Đorđe Dabić, Đorđe Todorović, Nevena Đurić i Ivana Nikolić.

Za praznični broj našeg lista političari su se vratili u detinjstvo i prisetili se kako je bilo kad su verovali u Deda Mraza. Na tu temu su govorili Jadranka Joksimović, Aleksandar Marković, Marijan Rističević i Vjerica Radeta.

Verni obožavatelji urednika televizije “Hepi” i voditelja čuvene “Ćirilice” Milomira Marića, imaće priliku da u novogodišnjem izdanju Objektiva saznaju o njemu nešto što do sad niko nije znao!

Za naš list govorila je i Jelena Trivan, a zašto za sebe kaže da nije Supermen, već izmučena žena, možete pročitati ekskluzivno u Objektivu.

Pročitajte i potresnu ispovest Stojanke i Verice Đokić, bake i strine Lidije iz Aleksinca koja je zajedno sa roditeljima Goranom i Gordanom svirepo ubijena. One su za Objektiv ispričale kako su se nekada slavili praznici u njihovoj kući, a otkrile su i neostvarenu želju mlade Lidije.

Za ljubitelje sporta i zabave pripremili smo interesantne “poslastice”:

Pročitajte i ekskluzivni intervju i čestitku građanima naše fudbalske legende Dušana Tadića!

Košarkaš Partizana Dalas Mur, koji igra za reprezentaciju Albanije, rekao nam je da više voli Srbiju od Albanije, dok je njegov kolega Alen Smailagić otkrio šta mu teško pada.

Takođe smo razgovarali i sa sportskim direktorom Crvene zvezde Mitrom Mrkelom, Kvinsijem Menigom, Vujadinom Savićem, Dušanom Borkovićem…

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković za Objektiv otkriva ko bi  i kako mogao da je predstavi u najboljem svetlu.

Milana Tiranić, jedna od najboljih srpskih atletičarki, otkrila je našim novinarima šta očekuje od Deda Mraza.

Za emisiju “10 čudnih pitanja” koja se emituje na našem jutjub kanalu, možete pogledati šta je odgovarao Saša Zdjelar.

Za naš praznični trobroj ekskuzivan intervju su dale jedne od naših najpopularnijih estradnih zvezda Rada Manojlović i Dragana Mirković. Pevačice su nam otkrile šta misle jedna o drugoj, a objasnile su i šta će poželeti kada večeras sat otkuca ponoć.

Takođe možete pročitati i intervju sa najboljom šminkerkom među pevačicama – Milicom Todorović. Ona je za Objektiv otkrila i kako će se spremiti za najluđu noć.

Za naš list govorila je i zvezda “Južnog vetra”, Mladen Sovilj. Samo u Objektivu pročitajte kako glumac doživljava novogodišnje praznike, ali i svoj poziv.

U prazničnom Objektivu možete naći i recepte za najsočnija jela. Od brzih uštipaka do pite od jabuka, garantujemo da je naša trpeza od srca – prste da poližete!

Pored priča koje smo vam do sad nabrojali, potrudili smo se i da opravdamo vaše poverenje u nas i kroz sledeće zanimljive priče i teme:

Gde će Srbi da dočekaju Novu godinu? Od beogradskih lokala do Sidneja – samo je jedno sigurno. O čemu se radi, čitajte samo na Objektivu.

Za vas smo analizirali najčudnije novogodišnje običaje u svetu, pročitajte koji je i najbizarniji.

Specijalno za Objektiv numerolog Vesna Rivas otkrila je šta nas čeka u 2022. godini. Ona je objasnila da mnogim brakovima preti krah, a pročitajte i koga čeka crni petak.

Objektiv je razgovarao i sa Deda Mrazom! Milan je u ulozi bradonje u crvenom bio u Sjedinjenim Američkim Državama i u Srbiji, a za naš portal otkrio je koja je razlika između novogodišnjih želja mališana u našoj zemlji i u SAD.

Dok večeras većina planete slavi, ima onih koji će da praznike dočekaju radno. Objektiv je razgovarao sa onima koji vredno rade za Novu godinu: apotekarkom, veterinarkom i taksistom koji su otkrili kako izgleda njihova najluđa noć.

Razgovarali smo i sa Beograđaninom koji radi na kruzeru, a on je otkrio sve “sočne” detalje koje nismo mogli ni da zamislimo.

Za nas su govorile i sledeće estradne zvezde: Mirza Selimović, Boban Rajović, Mina Kostić, Aco Pejović, Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Aleksandra Prijović, Tijana eM, Ivana Selakov, a detaljnije o tome čitajte na portalu Objektiv.rs.

Započnite novu 2022. godinu na najbolji način, surfujte našim portalom i trk po svoj primerak štampanog izdanja Objektiva jer ćete uživati u najraznovrsnijem i najkvalitetnijem sadržaju. Čekamo vas!

Ekipa Objektiva želi vam srećne novogodišnje praznike!

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar