Voditeljka progovorila o bolnim trenucima: Moj muž je bio životno UGROŽEN usled loše OPERACIJE

Ona i fudbaler zajedno su već 10 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/tijana.stoisavljevic

Voditeljka Tijana Stoisavljević i njen partner, fudbaler Mihailo Milutinović, u 2021. godini prošli su pravi pakao.

Naime, njemu je život visio o koncu zbog loše odrađene operacije prsta u Gruziji, nakon čega se i zarazio bolničkom bakterijom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Najveći uspeh tokom prethodne godine mi je definitivno to što smo moja porodica i ja ostali zdravi. Moj muž je bio usled loše operacije u Gruziji životno ugrožen. To su te neke tihe bitke koje smo vodili u naša četiri zida i zahvaljujući našem najboljem doktoru Draganu Radojičiću, Mihailu je prst spašen, ali je i pobedio bolničku bakteriju od koje je bio životno ugrožen. O porazima ne bih pričala, jer pobede su uvek važnije – rekla je Tijana za Pink.rs.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tijana Milutinovic (@tijana.stoisavljevic)

– 2021. godinu pamtiću po prekretnici. Nažalost zbog povrede, ali i loše operacije palca na stopalu sam bio prinuđen da prestanem da se bavim profesionalno fudbalom, ali to mi je donelo i pozitivnu stranu, početak saradnje sa mađarskom agencijom za menadžment gde mislim da sam se bas pronašao, tako da ova godina mi je donela dosta i pozitivnog i negativnog – dodao je Mihailo.

Na kraju su progovorili i o prinovi i planovima za budućnost.

– Mi smo par već deset godina. Svakog dana naizlazim na osude zbog čega nemamo decu još uvek. Smatram da neko nije manje čovek ukoliko nema decu. Neko mozda ne želi, a neko možda ne može da ima dete i takva pitanja i osude su jako ružne. Kad smo mi u pitanju, nikada nismo bežali od toga da budemo roditelji, naprotiv. To je nešto što će biti kruna naše ljubavi. Od početka naše veze Mihailo je živeo u inostranstvu, a ja sam zbog posla bila na relaciji ovde, pa kod njega. Nismo želeli da dete maltretiramo i da dete bude odvojeno od njega zbog mog posla. Sada napokon smo na jednom mestu i spremni za dete. Imamo isto viđenje o tome kako roditeljstvo treba da izgleda. Oboje smo strogi i trudićemo se da od deteta napravimo vaspitanog i dobrog čoveka – zaključila je Tijana za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar