Spremao POKOJNIKA za pogreb, prekrstio mu ruke i zatvorio kovčeg: Ujutru je zatekao nešto JEZIVO (VIDEO)

Njegova priča "osvojila je titulu" za nasjtrašniju paranormalnu pojavu godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Portal “Unexplained Mysteries” odabrao je 100 najjezivijih priča u 2021. godini, a titulu najstrašnije ponelo je priznanje pogrebnika Mortija Stejna, kog su u martu njegovi pratioci na TikToku upitali da li veruje u postojanje duhova, kao i to da li je ikad imao bliski kontakt sa njima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na jezu mnogobrojnih, Stejn je odgovorio da je tokom karijere doživeo niz neobjašnjivih iskustava, a pred kamerom je ispričao šta mu je bilo najjezivije i najupečatljivije.

– Pripremao sam pokojnika za poslednji pozdrav. Obukao sam mu sako, pobrinuo se da mu lepo stoji, te sam, baš kao što to uvek činim, stavio njegovu desnu ruku preko leve – kazao je pogrebnik.

Porodica je potom stigla u kapelu, oprostila se s voljenom osobom koja je preminula, a po njihovom odlasku, Stejn je krenuo da zatvori kovčeg.

Tu je, međutim, doživeo nešto neobjašnjivo.

@funeralhomeconfessions Reply to @user2734306830994 #dayandnight #ghost #funeral #funeraldirector #mortuary #mortician #funeralhomelife #fyp ♬ original sound – Morty Stein

– Tada sam primetio da se leva ruka nalazi preko desne, pa sam vratio desnu ruku vratio preko leve, zatvorio kočeg, zaključao ga i otišao kući – ispričao je Stejn.

Sve je bilo u najboljem redu dok ujutru ponovo nije došao na posao i “susreo se” sa dotičnim preminulim.

– Sutradan sam prvi stigao u pogrebno poduzeće, otključao kovčeg, i opet zatekao levu ruku preko desne. Da, u teoriji je moguće da je neko pokušao da se našali sa mnom, ali lično sam i danas uveren da je u pitanju bio duh – prepričao je Stejn iskustvo posle kog niko nije ostao imun.

Snimak je vrlo brzo postao viralan i preplavio društvene mreže i većinu svetskih portala, a koliko je pažnje izazvala njegova priča, dovoljno govori činjenica da ju je “Unexplained Mysteries” izabrao za najstrašniju.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Ја сумњам да он зна која рука је лева, а која десна. Да то зна, вероватно би могао да изабере мало бољи посао.

    Odgovori
  2. Кад си покојника већ спремио зашто си сандук поново отварао? У лажи су кратке ноге.

    Odgovori

Ostavite komentar