I pevačica iznela šokantne OPTUŽBE protiv Zverke: Postao je AGRESIVAN, stavio je ruke na moje grudi

Javila se i peta žrtva koja tvrdi da ju je Kris Not zlostavljao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Glumac Kris Not, najpoznatiji po ulozi Zverke u seriji “Seks i grad” nedavno se našao u centru skandala kada su ga čak četiri žene optužile za zlostavljanje.

Ipak, čini se da tu nije kraj, te se javila i Notova peta žrtva, pevačica Liza Đentile. Ona je rekla da glumac ne samo da je zlostavljao, nego joj je zapretio i da će joj uništiti karijeru ako bude javno progovorila o svemu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Liza je na virtuelnoj konferenciji za novinare prošle nedelje rekla kako je Krisa Nota prvi put srela u Njujorku 1998. godine, a da se zlostavljanje dogodilo 2002. godine.

Tada ju je navodno on odvezao iz jednog restorana do njenog stana gde ju je “ispipao”, što joj je bilo veoma neprijatno.

– Slinio je po meni. Pokušavala sam da ga nateram da prestane – počela je ona svoju ispovest.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lisa Gentile (@lisagentilemusic)

– Postao je agresivniji i stavio obe ruke na moje grudi i počeo da ih veoma snažno stiska preko moje košulje. Nastavila sam da guram njegove ruke nadole dok je on gurao moje gore – rekla je pevačica i dodala da je uspela da preuzme kontrolu i odgurne ga, rekavši mu: “Ne, ne želim ovo”.

Kako je priznala, do sada nije iznosila ove optužbe jer se  “plašila Notove moći i njegovih pretnji da će joj uništiti karijeru”. Njen advokat Glorija Olred rekla je da njen klijent neće moći da podnese pravnu žalbu zbog vremena koje je prošlo od navodnog incidenta. Gospođa Olred je rekla da je njen klijent želeo da se zakon, prema kojem neki istorijski slučajevi ističu posle vremena, promeni, i “zato ona danas govori”.

Podsećamo, optužbe pedesetčetvorogodišnje pevačice nisu jedine protiv Nota, ali ih je on sve negirao.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar