Zvezda ponovo oslabljena: Radonjić otkrio ko neće igrati protiv Zenita

On je pozvao i navijače da podrže crveno-bele

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić dao je izjavu pred meč 18. kola Evrolige.

– Raspored je takav da jako brzo igramo novi meč protiv Zenita. U prethodnom smo igrali jako dobro i slavili, sada nas opet očekuje isti protivnik. Naravno, to će kod njih proizvesti dodatnu motivaciju da i zbog toga izađu na parket i odigraju meč na nivou onoga što mogu. Pokazali su jako puno, imaju samo šest poraza, imaju veliki kvalitet, igraju jako dobro od početka, trenutno su četvrti na tabeli i imaju puno razloga da se nadaju dobrom plasmanu – rekao je on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dejana Davidovca i Ognjena Dobrića, u rosteru, ponovo neće biti.

– Moramo da odigramo jako dobar meč. Svesni smo da moramo da budemo u oba pravca veoma kvalitetni, svesni činjenice da i ovog puta igramo oslabljeni, da nam nedostaju dva značajna igrača, Dobrić i Davidovac. Moramo svi dati veći doprinos i još nešto da bismo odigrali dobar meč i da bismo došli do pozicije da možemo da slavimo.

On je pozvao i navijače da podrže crveno-bele.

– Zbog svega toga, očekujem reakciju sa tribina, da nam podrška sutra bude takva da igrači osete mogu više od onoga što su naše mogućnosti. Nadam se i iskren da budem, sutra očekujem najglasniju podršku u ovoj godini – zaključio je Radonjić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar