“Njegova politička snaga je NAUČNA FANTASTIKA”: Ðilas ponovo sanja pobedu na izborima

To što Đilas ima snove je jedno, a drugo je šta narod Srbije misli o njemu i njegovoj politici, ističe analitičar Dejan Miletić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas veruje da je pobeda opozicije u Beogradu zagarantovana ako na izbore izađe više od 900.000 birača.

Bivši gradonačelnik uveren je u pobedu opozicionog kandidata i na predsedničkim izborima, koga će u drugoj polovini januara predložiti koalicija okupljena oko SSP.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đilas se pozvao na istraživanje koje, tvrdi, pokazuje da više od 38 odsto građana veruje da će u Beogradu pobediti opozicija, dok trijumf vladajućih stranaka očekuje blizu 37 odsto. Istraživanje agencije “Faktor plus” o podršci SNS bez partnera od 57 odsto Ðilas je okarakterisao kao taktiku vlasti da bi se obeshrabrili protivnici.

– Svi umešani u takve radnje će odgovarati pred zakonom – rekao je Đilas.

Dodao je i da će kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda biti osoba koja je simbol svega što glavni grad jeste i da je uveren u izbornu pobedu. Isti epilog, ističe Đilas, očekuje i u trci za predsednika.

Foto: Pink

Politički analitičar Dejan Miletić kaže da je Đilasova izjava o pobedi opozicije u Beogradu na nivou naučne fantastike.

– Prvo da razjasnimo šta znači opozicija. Da li Đilas misli na svoju grupaciju okupljenu oko SSP ili misli na ujedinjenje svih opozicionih predstavnika na političkoj sceni Srbije? Ovo drugo je nemoguće, a što se Đilasove političke snage tiče, to je naučna fantastika, da on može da pobedi na beogradskim izborima. To što Đilas ima snove je jedno, a drugo je šta narod Srbije misli o njemu i njegovoj politici. Srbija se nalazi na pravom putu, građani to prepoznaju i ne žele da ih Đilas izmanipuliše – zaključuje Miletić.

BONUS VIDEO: 

OVU I OSTALE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 29. DECEMBAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Đilas se stalno poziva na nekakve NE POSTOJEĆE zakone samo njemu znani i u njegovom mašinskom mozgu koji nešto mnogo baguje. Đilase idi na Mašinski fakultet /koji si uzgred završio kada si postao neko u politici/ da ti vrate pare, jer ništa nisi naučio. Na vlast ćeš doći nikad, a i neki dan kasnije. Sve mi se čini da ćeš uskoro da se družiš sa tvojom simpatijom Veljom.

    Odgovori

Ostavite komentar