Jedan manje nezadovoljni u svlačionici: Zvezda ostala bez fudbalera!

Prvi odlazak sa "Marakane"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Dejan Stanković u poslednjih nekoliko meseci nije računao na Aleksu Vukanovića, a neće ni u narednom periodu.

Naime, ovom fudbaleru ugovor ističe 31. decembra, pa iako je bilo nekih najava da će se saradnja ipak produžiti za još neko vreme, to se neće desiti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vukanović je čak nedavno i javno izrazio nezadovoljstvo zbog minutaže i istakao da mu nije jasno zašto ne igra, da je zaslužio da dobije priliku, ali da poštuje odluku trenera Dejana Stankovića.

– Drago mi je da sam bar ušao, jer nisam dugo igrao i ne znam iz kog razloga. Pošteno treniram, što mi je najbitnije. Ugovor sa Zvezdom mi ističe na zimu. Po završetku jeseni biću spreman da tražim novi klub. Posle utakmice u Lazarevcu svi su bili zadovoljni mojom igrom, to mi je nešto najlepše što mi se desilo u poslednje vreme – rekao je Vukanović za Sportski žurnal posle meča u Lazarevcu, što je bio njegov prvi meč posle pet meseci pauze, tokom kojih je bio i povređen, ali i dugo na klupi ili van konkurencije i nakon što se oporavio.

Tako će Crvena zvezda ostati bez prvog nezadovoljnog igrača, a za očekivati je da još nekoliko fudbalera uskoro napusti “Marakanu”.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar