Ovnu morali da uklone TESTISE od 40 kilograma: Čekali su ishod operacije, a onda se desilo čudo (FOTO)

Kad je sve prošlo, našalili su se da je najstrpljiviji pacijent - sve muke podneo "bez reči"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Facebook: Edgar Mission

Ovan Rami Ba Ba iz australijskom utočišta “Edgar’s Mission” već neko vreme imao je ozbiljne probleme sa nateklinom testisa, koji su u jednom momentu dostigli teret od 40 kilograma.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bio je to treći životni udarac za nesrećnu životinju. Najpre je rođen u mesnoj industriji, a potom je otkriveno da je slep. No, Rami se izvukao, dobio je dom u utočištu, a s nedostatkom vida je naučio da živi.

Ipak, ovaj zdravstveni problem sa nenormano uvećanim testisima, činio se teško rešivim. Najprije je bilo teško pronaći veterinara koji će ga operisati i prvi put se susresti sa ovako nečim, a potom su morali da organizuju dva donora krvi, u čemu su pomogli životinjini prijatelj Limunejd i Spartakus.

Facebook: Edgar Mission

– Operacija je trajala više od četiri sata. Njegova vrsta ne podnosi dobro anesteziju, pa je sve bilo još riskantnije. Zbog toga je pravo čudo da je sve došlo dobro. Rami je najstrpljivija ovca koja živi kod nas i svi ga jako volimo. S obzirom da je sve dobro prošlo i da se vratio kući, svi smo sigurni da je to najljepši poklon za Božić – njegov život – napisali su iz utočišta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Independent

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar