Još jedna devojka iznela šokantne OPTUŽBE protiv našeg repera: Imala sam PODLIVE, izgubila kosu (FOTO)

Njene reči uznemirile su domaću javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ MONDO PORTAL

Nedavno je izvesna Nina Stojaković na Tviteru iznela tvrdnje da je reper Uroš Radivojević, poznatiji kao Numero, zlostavljao njenu sestru Lidiju, a sada se oglasila još jedna reperova bivša.

Naime, reč je o Ivoni koja je na Tviteru objavila potresne detalje i iznela stravišne optužbe protiv Radivojevića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Youtube/Printscreen/ MONDO PORTAL

– Akonto objave Nine Stojaković i zlostavljanja njene sestre Lidije sa kojom je Uroš Radivojević bio u vezi, oglašavam se kao bivša devojka Uroša Radivojevića sa kojim sam bila pre Lidije u vezi, u trajanju od skoro dve godine, zvanično od decembra 2018. do januara 2020. sa prekidima – započela je Ivona.

– Nažalost, moram apsolutno da stanem iza svakog napisanog Nininog slova, jer sam identičnu stvar doživela. Za to su znali njegovi najbliži prijatelji, jer sam im se obratila, kao i moji roditelji, moji prijatelji, policija i psihijatar. Kao posledice tog odnosa pretrpela sam anksiozni poremećaj, kao i panične napade bilo gde u javnosti, fizičke povrede, podlive, rascepane usne, resicu, gubitak kose i najgore od svega, sebe i svoje ličnosti. Kao neko ko je zaljubljen u ljubav i život i mogu reći da sam večiti optimista i izuzetno jaka ličnost, našla sam se u mraku u kojem ni u najgorim snovima nisam mogla da zamislim. Bila sam najudaljenija od sebe ikada, svojih misli, akcija, potpuno nepoštovanje sebe i manjak samopouzdanja. Kako do toga dođe? Ova Ivona koja sam danas ne bi prepoznala tu istu od pre samo dve godine – nastavila je ona priču.

– Nažalost, spoj nesigurnosti je magnet za nekoga ko tu nesigurnost ima i sam, a kod drugog emotivnom manipulacijom može da iskoristi, tj. zloupotrebi. Pokušala sam i njegovim bliskim drugovima da se obratim i tražim pomoć i samo pravo da me čuju, ali nisam dobila povratan odgovor. Sve je počelo sa njegovom tužnom pričom, kako su ga sve bivše devojke prevarile i da ne veruje nikome, nakon toga kako je depresivan i da mu trebam, da mu unapred oprostim ispade, ako je grub itd… Bila sam jako i iskreno zaljubljena i ono cuveno žensko “ma pomoći ću mu, promeniće se”. Ne devojke, ne momci, neće. Nas je takođe spajala ljubav prema muzici koja nas je zapravo i spojila u vidu poslovne saradnje, a na kraju nije bilo ni posla ni ljubavi, bila je samo jedna ozbiljno tužna pesma, grozan scenario za film koji sam ispisala sama upuštajuci se u taj odnos – objasnila je dalje reperova bivša.

– Njegove paranoje su krenule od toga da ga varam, da svi njegovi drugovi žele da me j***, tj. da su već, do toga da me je slagao da mi je drug za kog je sumnjao da imam nešto sa njim vezan za drvo u šumi i da će da mu “njegovi ljudi” seći prst po prst ukoliko ne priznam da sam nešto uradila. Nakon mog plakanja, moljenja i ubeđivanja, i nakon što je ponovo fizički nasrnuo na mene, u toku borbe koje se odvijala u mojim kolima, nazvala me je njegova najbolja drugarica gde mi je pripretio i rekao da se javim normalno i kažem da je sve okej – istakla je ona dalje.

– Izblefirala sam i počela da vrištim. Sklonio je telefone i počeo još agresivnije sa zlostavljanjem, a u međuvremenu, kao kulminacija emotivne manipulscije i bolesti, me je ubedio da mu majka ima rak i da umire, da bi iz mene izvukao bilo šta. Na kraju je u suzama priznao da je izmislio priču. Ovo je samo jedna od mnogo situacija za koje zna psihijatar koji je moju izjavu uzeo i dijagnostikovao mi anskioznost i panične napade, takođe kao i policija. Ovo nije nikakva patetična priča, ženski hir, osveta ili feminizam. Ovo je problem za koji mora da se čuje i stavi tačka. Bol i pakao koji sam prošla, mentalni i fizički, znam samo ja, i na žalost devojka čija je sestra prijavila ovo. Nadam se da nema više žrtava, ali saznaće se. Nina Stojaković, hvala što si nam dala snagu da se oglasimo javno – zaključila je Ivona na Tviteru.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar