Nakon 10 meseci tišine OGLASILA se Suzana Perović i demantovala raznorazne medijske spekulacije! (FOTO)

Živi normalan život sa svojom porodicom...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot Instagram

Suzana Perović je prošle godine doživela jednu jako veliku neprijatnost kada ju je Miki Đuričić ošamario u rijalitiju “Zadruga”. Ona se od tada nije oglašavala to jest napravila je medijsku pauzu od 10 meseci.

Poznati reper zaražen koronavirusom: Sve je počelo sa upalom pluća, morate preneti svima poruku da ovo što se dešava nije laž! (FOTO)

Ona je negirala da ima ikakve veze sa Đuričićem i napomenula je da živi miran život sa svojom porodicom:

“Nemam veze sa tom pričom, imam svoj žviot. Imam potpuno svoju priču. Nisam ni u kakvom kontaktu sa Mikijem. Ne interesuje me. Imam sasvim novu životnu priču, ne znam više kome da se obratim? Potpuno mi je besmisleno. Preterana je čitava priča, ali dosta bre više. Čovek ima svoj život. Da li je normalno da ljudi da pišu da služi da kaznu i da se viđa sa mnom? Vi mislite da sam ja u ovome toliko luda, on ima zabranu meni da priđe. Normalan porodičan život vodim sa svojom porodicom”, izjavila je Suzana.

Miki Đuričić je nakon tog incidenta priveden u policijsku stanicu gde mu je određen pritvor od 30 dana nakon čega je poslat u kućni pritvor sa nanogicom.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar