Srbi je OBOŽAVALI u popularnom filmu: Prošla je 31 godina, a danas izgleda NEPREPOZNATLJIVO (FOTO)

Nakon "Sam u kući", Kristin je 1995. godine glumila u seriji "Urgentni centar"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Music Corp. of America/Courtesy / Everett / Profimedia

Glumica Kristin Minter (56) glumila je najstariju sestru Kevina Mekalistera Heder u filmu koji je bio, a i danas je, veoma popularan i u Srbiji – “Sam u kući” pre 31 godinu.

Kristin, koja je imala 25 godina kada je film izašao, postala je veoma poznata glumica posle toga, a uloge koje su označile njenu glumačku karijeru su još iz filmova “Ovo smo mi” i “Reja Donovan”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

S obzirom na to da je prošla 31 godina, glumica se dosta promenila i sada izgleda neprepoznatljivo.

Kristin je u jednom svom intervjuu pričala o vremenu kada su snimali “Sam u kući” i rekla je da se tada zbližila sa Makolijem (koji je glumio Kevina).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristin (@kristin_minter)

– Makaulai je tada imao samo deset godina i bio je vrhunski profesionalac uprkos svojim godinama. Zamislite kakav je pritisak Makaulai imao kao desetogodišnjak — On predstavlja ceo film. On priča sam sa sobom u pola filma. Mogu da razumem zašto se udaljio od reflektora. Mislim da je bio pod ogromnim pritiskom.

Nakon “Sam u kući”, Kristin je 1995. godine glumila u seriji “Urgentni centar”, gde je tumačila lik službenice Mirande “Randi” Fronczak.

– Na snimanju je bilo tako neverovatno stresno, stres je bila moja svakodnevnica. Bilo je trenutaka kada bih bukvalno sedela u svlačionici i plakala, nadajući se da neću zabrljati – izjavila je jednom prilikom.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar