Otkriven uzrok HORORA kod Golupca: Dve starice bile najbolje prijateljice, a onda je jedna UGUŠILA drugu

U prvom momentu se verovalo da je baka preminula prirodnom smrću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

D. S. (72) uhapšena je zbog sumnje da je 13. decembra ubila svoju prijateljicu Dragicu Mihajlović (77) u selu Kudreš kod Golupca, tako što je ugušila jastukom.

Kako se saznaje, D.S. je brinula o pokojnoj Dragici koja je pre 10 godina operisala kukove i od tada je bila teško pokretna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pošto se Dragica teže kretala, D.S. je dolazila kod nje kući i pomagala joj. Pretpostavlja se da su se posvađale oko nečega i da je osumnjičena uzela jastuk i ugušila nesrećnu baku koja je stanovala sama u selu – kaže izvor.

Obdukcija

– Na telu pokojne nije bilo drugih tragova nasilja, a veruje se da je preminula usled polomljene kosti u grlu, koja ju je zapravo ugušila. Prema navodima izvora bliskog istrazi, beživotno telo žene nađeno je u četvrtak, 16. decembra, tri dana nakon ubistva, u krevetu.

– U prvom momentu se verovalo da je baka preminula prirodnom smrću, ali je tužilac naložio obdukciju koja je pokazala da joj je slomljena kost u grlu i da je najverovatnije ugušena. Policija je počela da se raspituje, a osumnjičena D.S. je navodno čak i pomagala istražiteljima. Sumnja se da je ona rekla da su baku napala, opljačkala i ubila četvorica meštana – navodi sagovornik iz istrage i dodaje da iz kuće ništa nije uzeto.

DNK tragovi

– Međutim, posle završenih veštačenja, navodno su pod noktima pokojne Dragice pronađeni DNK tragovi D.S., pa je ona uhapšena i danas će biti saslušana pred Višim tužilaštvom u Požarevcu.

Komšinica pokojne Dragice kaže da je celo selo šokirano zločinom, naročito nakon priče o pljačkašima.

– Ništa nije ukazivalo na zločin. One su bile bliske, D.S. je baku posećivala, čuvala, bila je kod nje u kući svakog dana. Dragica je živela sama jer su joj oba sina u inostranstvu. To su divni ljudi, pomagali su svima u selu, a eto šta se njima desilo.

BONUS VIDEO: Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar