Dečak je voleo da se igra kod bake, ali je jednog dana primetio nešto NEOBIČNO: Odmah je reagovao (VIDEO)

Dorijan je shvatio da se komšinica čudno ponaša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Dečak je sudeći po komšinicinom ponašanju shvatio da s njom nešto nije u redu. Odmah je reagovao, a svi su zadivljeni njegovom dobrotom.

U pričama o herojima često čujete rečenicu: – Bio sam u pravo vreme na pravom mestu. – Ali, uz to, važno je znati i šta učiniti i brzo reagovati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Šestogodišnji Dorijan Bešara pokazao je da je to savršena kombinacija nakon što je pomogao svojoj starijoj komšinici tokom hitne situacije. Ne samo da je bio na pravom mestu u pravo vreme nego je i jako brzo razmišljao.

Dorian je bio kod svoje bake u Nju Hempširu. Bezbrižno je gledao kroz prozor kada je uočio bakinu komšinicu pokraj hranilice za ptice. Dorijan i ta komšinica su bili prijatelji od kada je on rođen, te je sada dobio priliku da joj pokaže koliko mu znači njeno prijateljstvo.

Bakina komšinica imala je 84 godine, a Dorijan je dobro poznavao.

Ona je znala put do Dorijanovog srca pa je uvek imala slatkiš ili dva u džepu kao i srdačan zagrljaj. Uvek se trudila da ga poseti kad god bi došao kod bake. No, taj dan, dok je Dorijan gledao kroz prozor, dobio je osećaj kao da nešto nije u redu.

Dorijan je shvatio da se komšinica čudno ponaša i da pokušava da privuče njegovu pažnju. Tada je shvatio da joj je potrebna pomoć i da mora brzo da reaguje.

Kasnije je rekao: –  Gledao sam da li je u dvorištu da ju pozdravim. Znao sam da se nešto desilo, pa sam odmah zvao tatu i ujaka da dođu. –

Na svu sreću, Dorijan je brzo reagovao jer se ispostavilo da je starica slomila kuk dok je radila u vrtu. Bila je u jakim bolovima te je morala što pre da dobije pomoć. Starica, Doroti, rekla je da je Dorijan bio njena jedina nada.

– Sagnula sam se i čula sam pucketanje i tada sam osetila jak bol. Onda sam mahnula Dorijanu da dođe -, rekla je.

Dečak je, na svu sreću, odmah reagovao i pokušao da pomogne starici. On je taj dan postao njen heroj, te će ona večno biti zahvalna na njegovoj brzoj reakciji. Ne samo da su njegovi roditelji bili ponosni na njega, nego i vatrogasci koji su došli na mesto nezgode.

Dorijanov tata je uvek govorio da deca mogu mnogo više nego što ljudi tvrde, a Dorijan je to dokazao.

– Deca mogu da budu prilično fantastična. Najponosniji sam otac ikada -, dodao je Dorijanov tata.

Od tog sudbonosnog dana Dorijan i Doroti postali su još bolji prijatelji. Doroti kaže da se od tada češće viđaju i da Dorijan zna da je on njen anđeo čuvar.

– Mi smo prijatelji. On pazi na mene. Kucne mi na vrata i dođe da me poseti, a onda nastavi da se igra -, rekla je Doroti.

Ova priča pokazuje da heroji dolaze u svim veličinama, ali nas i podseća da moramo uvek da budemo spremni da pomognemo jedni drugima.

BONUS VIDEO:



Izvor: , WCVB

Komentari (1)

  1. Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija mi je promijenila život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak u ravnoteži. Ritual Dralaba je odlično funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas opet ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga već danas slanjem e-pošte na [email protected] Ne dopustite da vam netko oduzme supružnika.

    Odgovori

Ostavite komentar