UŽAS: David godinama radio MONSTRUOZNU stvar u mrtvačnici, pa sve to snimio i fotografisao

On je uhvaćen nakon DNK analize i pretresa njegove kuće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Majka (koja nije imenovana) najmlađe žrtve monstruma Davida Fulera danas je plakala kada se suočila u sredu sa napadačem svoje ćerke na sudu u Mejdstonu gde je osuđen za dva ubistva i niz seksualnih napada na leševe.

Fuler je seksualno zlostavljao telo devetogodišnje devojčice u bolnici u kojoj je radio nakon što je ona iznenada umrla usled komplikacija od obične prehlade.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Majka je tom prilikom rekla:

– Ne znam kako ću dalje, ne mogu reći mnogo od onoga što želim da vam kažem danas. Ono što mogu da kažem je da je moja čerka bila je najljubaznija osoba koju sam ikada upoznala. Ne znam kako ću sada da nastavim sa svojim životom. Silovali ste moju prelepu ćerku.

Ona je dodala da je Fuler bacio ćerkine igračke i ćebad da bi je napao, dodajući:

– Ne mogu sada ni da ih dodirnem zbog onoga što je uradio. Slama mi srce.. Ne mogu da jedem, ne mogu da spavam, muka mi je. Njenu dugu plavu kosu sam češljala. A onda sam saznala da je taj čovek uradio groznu stvar.

Sud je saslušao niz izjava porodica Fulerovih žrtava, koje su imale između devet i 100 godina. On je napao 102 žene i devojčice od kojih su 82 identifikovane, saopštio je sud. Jedna izjava, koju je pročitao tužilac Dankan Atkinson, bila je oca žene koja je umrla u 39. godini od poremećaja u ishrani.

Otac je rekao:

– Moja žena je umrla pre 30 godina kada je imala 32 godine i poslednje što mi je rekla bilo je da čuvam decu. Ovo čudovište je uprljalo moju ćerku i moje obećanje ženi.

Izjava sestre druge žrtve koja je sebi oduzela život kaže:

– Svi zaslužujemo poštovanje i mir u smrti, a saznanje da je bila brutalno zlostavljana kada je preminula je duboko uznemirujuća.

 Devojčica je UMRLA jer lekari nisu VEROVALI roditeljima: Ubica je neprijatelj kog SVI imamo u kući (FOTO)

Sestra druge žrtve je rekla:

– Kada je umrla, mislili smo da više nema patnje ili poniženja. Mislili smo da je u miru. Kako smo pogrešili. Neshvatljivo je da postoji neko na svetu ko bi učinio nešto tako strašno.

Jedan sin je rekao:

– Vest me je šokirala do srži. Sada znam da pomisao na to šta je ovaj čovek uradio mojoj majci nikada neće nestati. Kada pomislim na svoju majku, moj um odmah pomisli šta joj je on uradio.

Osumnjičeni Fuler je sa naočarima sedeo pogrbljen na optuženičkoj klupi u sivoj zatvorskoj trenerci i crnoj maski za lice. Sud je čuo kako je snimio i fotografisao svoje seksualne napade u mrtvačnici i katalogizirao ih u fajlovima skrivenim u njegovom domu pod nazivom „Necro Lord“, „Najsmrtonosniji“ i „Najbolji do sada“.

Takođe je napravio tabelu sa imenima i godinama svojih žrtava.

Takođe, prebio je i zadavio Vendi Knel (25) i Kerolajn Pirs (20) na smrt pre nego što ih je seksualno napao u dva odvojena napada u Tunbridž Vellsu u Engleskoj.

Fuler je uhvaćen nakon DNK analize i pretresa njegove kuće kada je otkriveno da je snimio sebe kako zlostavlja tela u mrtvačnici bolnice više od jedne decenije.

On je priznao ubistvo Vendi i Kerolajn.

BONUS VIDEO: 



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (1)

Ostavite komentar