Lopovu propala pljačka, on potom uradio nešto BIZARNO: Policija traga za ŽUTIM banditom (VIDEO)

To se dogodilo u nedelju, 12. decembra u severnom Memfisu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Pokušaj pljačke postao je čudan u Tenesiju ove nedelje, kaže policija, kada je potencijalni pljačkaš postao frustriran merama obezbeđenja prodavnice, sklonio pištolj i počeo da pleše.

Osumnjičenog raskošno obučenog nazvali su „Bandit koji pleše“. To se dogodilo u nedelju, 12. decembra u severnom Memfisu, a snimak koji je objavila policija Memfisa pokazuje da je čovek bio u potpunosti posvećen svom nastupu. Vidi se kako se njiše napred-nazad, stavlja ruke na kukove, vrti se sa rukama u vazduhu i završava vulgarnim gestovima ka sigurnosnoj kameri. I on to radi dok je obučen u žuto.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Osumnjičeni usamljeni muškarac ušao je u posao noseći skijašku masku i odgovarajući žutu trenirku. Osumnjičeni je pokazao pištolj i pokušao da uđe do službenika kroz sigurnosni prozor – napisala je policija. „Nakon što nije uspeo, osumnjičeni se razbesneo, skinuo masku i počeo da igra ispred prodavnice pre nego što je pobegao peške. Policija je podelila snimak u nadi da će neko prepoznati čoveka.

Pregledano je skoro 10.000 puta na Fejsbuku, gde su komentatori primetili da osumnjičenog ne bi trebalo biti teško pronaći, s obzirom na odeću.

– Dakle, postoje igrači pljačkaši“, objavio je jedan čovek na Fejsbuku. „Da li je ovo stvarno? … Da izađe napolje, skine masku i onda ostane ispred radnje i igra? Sigurno ludo – upitala je žena.

BONUS VIDEO:



Izvor: macon.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar