Danijela dala sinu (2) bananu i izašla na 30 sekundi: Kad se vratila, zatekla NIKAD UŽASNIJU scenu

Brzo sam shvatila da nešto nije u redu, mahao je rukama i videla sam da se guši

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Dvogodišnji Dilan Džon Džejms Grejg preminuo je u svom domu u Sent Asafu u Velsu u julu nakon što se ugušilo komadom banane neposredno pre spavanja, saopštila je policija.

Njemu je majka Danijela Baterli dala bananu umesto njegove uobičajene večere – flašice mleka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada se 30-godišnjakinja vratila u sobu nakon što je izaša na ne više od 30 sekundi, pronašla je svog sina kako leži na leđima, prenosi NorthValesLive.

Džon Gitins, mrtvozornik za istočni i centralni Severni Vels, čuo je danas u okrugu “Rutin” da se Danijela borila da oživi svog sina dok je porodica zvala hitnu pomoć.

Njen zet, Brajan Vilijams, koji radi kao policajac, bio je tada na dužnosti i otrčao na hitan poziv, ne shvatajući da je u pitanju njegov rođeni nećak.

Danijela je u istrazi rekla da mu je dala parče banane za večeru. Rekla je da ga je potapšala po leđima i da je pokušavala sve da ga oživi.

Ona je u izjavi rekla:

– Brzo sam shvatila da nešto nije u redu. Mahao je rukama i videla sam da se guši. Pokušavala sam sve. Ne mogu da opišem zvuk koji je ispuštao.

Danijela je pozvala hitnu pomoć i dobila savet kako da pomogne Dilanu. Rekla je da je pronašla parče banane u grlu svog sina potpuno zaglavljeno i nije se pomeralo.

I policija je stigla sa hitnom pomoći, ali tek kada je Vilijams stigao u kuću, shvatio je da je dete njegov nećak.

Vilijams, čija je supruga Danijelina sestra, rekao je da je bio šokiran kada je ušao u kuću i zatekao svoju svastiku kako vrši kompresiju grudnog koša na detetu.

 STRAVIČNA avionska nesreća: POGINULI muzički producent, njegova supruga i dvoje dece

Izveo je Danijelu iz sobe dok su lekari pokušavali da reanimiraju Dilana koji je odveden u bolnicu, ali je preminuo kasnije te večeri i dodao je:

– Nikada neću moći da zaboravim tu noć.

Pročitavši Danijelinu izjavu, mrtvozornik joj je rekao:

– Ne mogu ni na sekund da zamislim koliko vam je teško.

Na kraju je dao zaključak o nesrećnoj smrti izazvanoj zastojem srca usled gušenja bananom i rekao da je bananu Dilanu dala na potpuno prikladan i normalan način.

BONUS VIDEO: 



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (2)

Ostavite komentar