Potresni stihovi kao da su SLUTILI na KRAJ: Ovo je POSLEDNJA pesma Marine Tucaković! (VIDEO)

Čast da otpeva njene poslednje stihove pripala je Saši Matiću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Folk pevač Saša Matić danas je javnosti predstavio svoj novi album pod nazivom “Dva života”, na kom se nalazi i numera “Nebitno” – jedna od poslednjih pesama našeg proslavljenog tekstopisca Marine Tucaković.

Stihovi koje je napisala u svojim poslednjim danima kao da su slutili na kraj, a pesma koju je otpevao Saša Matić konačno je ugledala svetlost dana i odmah dotakla srca mnogih.

– Nebitno, nebitno, dijagnozu će mi dati. Nebitno, puknu svi kad ih ljubav udari. Nebitno što će me i budalom ljudi zvati, Isto me tako zoveš ti. Nebitno, nebitno, loša nas prognoza prati. Nebitno, znaju svi kad se vreme promeni. Nebitno, oblaci, kiše, gromovi, oluje. Kad si sa mnom, sunce sija mi. Puštam te da radiš sve što radiš i kad nisam tu, a ti jedva čekaš zgodnu priliku, da pobеgneš u mrkli mrak i čekaš neki tuđi znak, a ja strеpim da to nije rastanak” – samo su neki od stihova numere “Nebitno”.

Podsetimo, Marina Tucaković preminula je 19. septembra nakon duge i teške bolesti, a njena smrt potresla je ceo region, dok se njeni članovi porodice, prijatelji i kolege sa estrade i dalje ne mire sa gubitkom.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar