Bivši fudbaler Zvezde postao direktor omladinske škole Radničkog iz Niša

Jedna od legendi ovog fudbalskog kluba je i sam prošao celu omladinsku školu "Meraklija"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sasa Djordjevic/Starsportphoto ©

Novi direktor omladinske škole Radničkog iz Niša biće Saša Stojanović, saopštio je klub.

Jedna od legendi ovog fudbalskog kluba je i sam prošao celu omladinsku školu “Meraklija”, a potom je i nastupao za njih, a u jednom periodu karijere je nosio i dres Crvene zvezde.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On će funkciju direktora škole Radničkog obavljati paralelno sa trenerskim poslom u okviru stručnog štaba selektora tima Srbije do 19 godina.

– Ovo je najstarija i najuspešnija škola fudbala u ovom delu Srbije, mesto na kom je poniklo mnogo vrhunskih igrača. Zadatak nam je da i u budućnosti budemo centar razvoja najvećih talenata iz Niša i čitavog jugoistoka naše zemlje. Da bi sve to mogli da postignemo, potrebno je da stalno podižemo standarde, kako u organizaciji i stručnom radu, tako i u pogledu sportske infrastrukture –  rekao je Stojanović.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ne znam odakle vam to da je on bivsi zvezdin igrac.Smesno ceo zivot decko u Nisu proveo.Igro u Radnickom.Igro u Kluzu igri u aeku.igro u panijonisu.Al ne on nije bivsi njihov igrac vec Zvezdin.Prisvojnici.Pitajte ga da li se oseca kao igrac zvezde.Ne jer znam to.On mi je orijatelj.Tacno znam sta misli o tom prisvajanju.Ne on je Meraklija.I tako ce ostati.CAKI MOJ BRAT.

    Odgovori

Ostavite komentar