Nataša Kandić se pridružila Marinikinim i Đilasovim zahtevima: RTS da prikaže film o “genocidnim Srbima”!

Nataša Kandić je poznata po svojim antisrpskim stavovima, pa ne čudi što je i ovog puta podržala "ideju" koja promoviše srpski narod kao genocidan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

U zahtevima koje ovih dana neprestano forsiraju mediji koji su pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njegove perjanice, potpredsednice iste partije Marinike Tepić da se na RTS-u prikaže film “Quo vadis, Aida” koji govori o tome kako su Srbi genocidni narod, pridružila se i Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić!

– Ljudi u Srbiji ne znaju za “Quo vadis, Aida”. RTS da prikaže film. Zehtevamo – napisala je na Tviteru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reč je bosanskohercegovačkom filmu “Quo vadis, Aida?” u kom su Srbi prikazani kao genocidan narod. Jasenovačke žrtve, kao i prikaz stradanja srpskog naroda u ustaškim logorima odavno nemaju nikakav značaj za opozicione medije, ali kada treba da se lažno izveštava kako su Srbi genocidni, tu su prvi.

Nataša Kandić je poznata po svojim antisrpskim stavovima, pa ne čudi što je i ovog puta podržala “ideju” koja promoviše srpski narod kao genocidan.

Foto: Printscreen/Tweeter

Podsećamo, Nataša Kandić je takođe na svom Tviter nalogu istakla da je Marinika Tepić budućnost Srbije, da ona zaslužuje da vodi Srbiju i bude na čelu države!

Foto: Printscreen/Tweeter

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Ne razumem zašto uopšte pridaju važnost lupetanju ove marginalne i nebitne nazovi ličnosti. Da ima pameti pričala bi iz svojeglave, a ne teledirigovane reči. Interesantna reč TELE DIRIGOVANO, prilagođena ličnosti kojoj se upućuje.

    Odgovori
  2. Ove nazovi ljude je veliki greh porediti sa bilo kojom životinjom!U svakom slučaju nadležni organi moraju početi sa procesuiranjem tih nazovi "sposobnih" i hrabrih,oni su sposobni samo da pljuju po državi koja im je dala baš sve pa i to da iznesu iz države stotine miliona.Za svaki slučaj rokfeleri,Cia i ostale obaveštajne službe plaćaju tu ljudsku bagru dok im budu trebali a i da slučajno nebi propali,šta bi onda,a ja im od sveg srca to najviše želim!ŽIVELA SRBIJA!!!

    Odgovori

Ostavite komentar