SRAMNO! Hadžihafizbegović preko Marinikinog i Đilasovog lista poručuje: U Srbiji vlada FAŠIZAM! (FOTO)

Nastavljaju kampanju za prikazivanje filma u kom se Srbi prikazuju kao genocidan narod

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

List “Danas” koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njegove perjanice, potpredsednice iste partije Marinike Tepić nastavlja kampanju za prikazivanje filma koji govori o “genocidnim Srbima”!

Reč je bosanskohercegovačkom filmu “Quo vadis, Aida?” u kom su Srbi prikazani kao genocidan narod. Jasenovačke žrtve, kao i prikaz stradanja srpskog naroda u ustaškim logorima odavno nemaju nikakav značaj za opozicione medije, ali kada treba da se lažno izveštava kako su Srbi genocidni, tu su prvi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ni danas se nisu zaustavili u svojoj nameri da oskrnave sve što je srpsko, pa su shodno tome, Marinika i Đilas preko istih novina pozvali za sagovornika glumca Emira Hadžihafizbegovića, koji poručuje kako je Srbija fašistička zemlja.

– Kada se film “Quo vadis, Aida?” sasvim regularno prikaže u Banjaluci, u Sinestaru i Sinepleksu, kada se prikaže u Sava centru i pusti na RTS-u, znaćemo da je fašizam krenuo nizbrdo – rekao je on i time praktično poručio da u Republici Srpskoj i Srbiji vlada fašizam.

Hadžihafizbegović, poznat srpskoj javnosti po napadima na Srbiju i naš narod, ne zaustavlja se u svojim beskrupuloznim izjavama, što Marinika i Đilas revnosno aminuju i zdušno ističu na dnevnom nivou.

 

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Tu slinu kao i ove naše treba ignorisati i zabraniti da kroči na Srpsku zemlju,a ove naše izdajice neka ga veličaju to govori o njima,što u HR neko da pljuje po državi?nebi osvanuo!!!

    Odgovori

Ostavite komentar