“Trudim se da to PREVAZIĐEM”: Zvezda Granda već godinama vodi BITKU sa ovim PROBLEMOM

Šarmantna pevačica prisutna je na našoj muzičkoj sceni više od jedne decenije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ BursaćAleksandra

Pevačica Aleksandra Bursać osvojila je domaću publiku svojim vokalom još tokom takmičenja u “Zvezdama Granda” davne 2005. godine.

Iako je na javnoj sceni više od deset godina, pevačica priznaje da se i dalje bori sa tremom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Trudim se koliko god mogu da prevaziđem svoju tremu i da se pojavljujem više u medijima. Ja imam tremu i pred svaki nastup, se trudim da je suzbijem, ne znam kako ali uspem po malo – ispričala je pevačica za “Grand News”, a kada su je upitali da li ima neki lek za tremu našalila se da je rakija prava stvar.

Foto: Youtube/printscreen

Pre nekoliko meseci objavila je pesmu “Ciganka” koja govori o tome kako joj je vračara predvidela ljubav, a sada je otkrila i da li veruje u bilo kakva predviđanja.

– Ja bih posetila rado nekoga da vidim šta će da mi kaže što se tiče svega. Ja verujem u astrologiju, nešto mi uvek kažu – priznaje Bursaćka.

Prethodnoih meseci se priča o izjavi ljubavi njenog kolege Emraha Emša, a pojavile su se i fan stranice koje pokušavaju da ih spoje.

– Videla sam da postoje neke fan stranice. Nije da on nema hrabrosti da mi priđe, nego jednostavno se nismo sreli, nigde se nismo videli pa videćemo. Nikoga ne treba obeshrabriti tako da srećno – rekla je pevačica.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Grand News

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar