Glumac optužen za SILOVANJE i KANIBALIZAM ponovo na slobodi: Sve otkriveno preko jezivih poruka

Brojne optužbe su pokrenute protiv njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Američki glumac, Armi Hamer, optužen je za silovanje i zlostavljanje svoje bivše devojke Efi.

Kako su tada prenosili strani mediji, pomenuta devojka se pojavila na novinarskoj konferenciji sa svojim advokatom Glorijom Alred i tom prilikom je u suzama objavila da ju je Armi silovao 2017. godine kada je njoj bilo tek 20 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/Youtube/Вечерний Ургант

Zvezda filma “Skrivena ljubav” pokušava da nastavi sa svojim životom nakon što je većinu 2021. godine proveo u rehabilitacionom centru izvan Orlanda u Floridi, gde je navodno zatražio pomoć nakon šokantnih optužbi za silovanje i kanibalističke nagone.

– Armi je napustio rehabilitacioni centar u kojem je proveo gotovo 9 meseci. Dobro mu ide i to je prekrasna vest za njegovu porodicu. Vratio se na Kajmanska ostrva – rekao je Hamerov advokat za The Sun.

U porukama koje su se pojavile, a koje je navodno pisao glumac, detaljno su bile opisane njegove sek*ualne fantazije, a imale su dodirnih tačaka i sa kanibalizmom.

Sve ovo šokiralo je njegovu bivšu suprugu Elizabet Čejmbers koja je podnela zahtev za razvod čim je saznala za poruke, a razišli su se prošlog leta. Njegova bivša supruga nakon razvoda živi sa dvoje dece koje ima sa pomenutim glumcem.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar