Sećate li se blizanaca Mike i Gibe? Pričalo se da su PROMENILI POL, a evo kako danas izgledaju (FOTO)

Poznati su po brojnim sukobima i smešnim scenama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

Miku i Gibu Vasić, blizanci i frizeri iz Velike Plane, javnost je imala prilku prvi put da gleda u rijalitiju “Veliki brat” 2015. godine.

Iako su se u toj sezoni dogodili brojni sukobi i skandali, braća su se zbog svog drugačijeg izgleda izdvojila iz mase učesnika, a njihova lica su ostala prepoznatljiva i dan-danas. Uvek su voleli da nastupaju ispred kamera, a takođe i da se preruše u žene.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

Blizanci su učestvovali i u drugoj sezoni rijalitija “Zadruga“, a sa njima su tada ušli i njihovi roditelji sa kojima su imali mnogo urnebesnih i smešnih scena, ali i sukoba.

Pre četiri godine na Fejsbuku se pojavila fotografija na kojoj je Mika obučen u ženu. Tada je negirao da se radi o njemu, a slične su izjave davali i njegovi roditelji Rada i Rade Vasić.

Foto: Printscreen/Youtube/BALKAN REALITY

Naslove o promeni pola, negirala je i njegova majka:

– Gledamo sliku i smejemo se. To je fotošop. Misliš li da bi pokraj svih nas moji sinovi mogli promeniti pol? Oni su rođeni muškarci, ne mogu biti žene. Oprosti, ali treba da dođeš kod nas u goste i vidiš ima li muški polni organ u gaćama. Oprosti na ružnom rečniku, ali drugačije ne znam kako da ti objasnim. Moraće pokazati onu stvar da bi se svi uverili da nije postao žena. Ju, svašta – rekla je Rada tada za Kurir.

Malo pre nego što će ući u drugu sezonu rijalitija “Zadruga”, blizanci su najavili promenu pola ako dobiju dobar honorar.

– Pričalo se da smo u Nemačkoj promenili pol, ali to nije tačno. Međutim, za dobar honorar, zašto ne? To je dugotrajan i naporan proces, ali ako plate napravićemo šou kakav nisu imali. Kada je mogao Brus Džener promeniti pol, što ne bismo mogli i mi – rekli su Vasići tada za Informer.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Giba Vasic (@gibavasic)

Mika i Giba danas izgledaju gotovo isto kao nekad, te ih nije teško prepoznati.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar