Četiri sobe, tri terase: Otkrivamo čemu je služio stan koji je Marko Mesar platio 200.000 evra (FOTO)

Miljković je stan na Karaburmi od 137 kvadrata iznajmljivao za 600 evra mesečno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Marko Miljković zvani Mare Mesar pre samo nekoliko godina oprao je džak para stečenih kriminalnim radnjama tako što je kupio i luksuzan stan na Karaburmi.

Kako nezvanično saznajemo, ovu skupocenu nekretninu od 137 metara kvadratnih, koja se i dan-danas vodi na njegovog oca, platio je više od 200.000 evra. U ovom četvorosobnom stanu porodica Miljković nije živela, već ju je desna ruka Velje Nevolje iznajmljivao firmama. Prema podacima sa sajtova koje se bave iznajmljivanjem stanova, Miljković je tražio mesečni zakup od 600 evra. Stan su kupili 2019. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Procenjena tržišna cena ove nepokretnosti u tom trenutku je bila oko 120.000 evra, ali za nju je Miljković platio daleko više. Određeni podaci govore da je cena bila 200.000 evra. Tada to nije bila lokacija za koju bi se ljudi otimali, ali od tada su se stvari promenile, jer se na Karaburmi gradi sve više – objašnjava izvor Objektiva.

INVESTITOR PRETHODNI VLASNIK

Tamo trenutno, kako nam je potvrdila jedna od stanarki zgrade u kojoj su Miljkovići pre dve godine pazarili stan, nema nikoga.

– Koliko znam, to je bio stan investitora koji je sagradio ovu zgradu. Pre nekoliko godina prodao ga je nekom starijem čoveku. Taj čovek je dolazio s vremena na vreme, a viđamo ga samo kada dođe da pokupi račune. Pričao je jednom da taj stan izdaje firmama kao poslovni prostor – navodi jedan od stanara zgrade na Karaburmi. Kako je dodao, do skoro u tom stanu je bila neka firma.

– Čini mi se da je brzo nakon kupovine taj stan izdat. Sećam se kada su nosili neke stolice i stolove gore. To je bila neka firma, ako se ne varam, bavili su se brodogradnjom – ističe naš sagovornik, nekoliko puta se okrećući da vidi da li ga je neko video.

Njegov strah bio nam je odmah jasan jer je cela zgrada opasana kamerama, od čega je šest samo na ulaznim vratima.

STRAH ZBOG KAMERA

– Kada je taj mladić uhapšen, svima nam je postalo jasno odakle tolike kamere na našoj zgradi. Toliko ih ima na svakom koraku u hodnicima, garaži i ulazu da smo se, dok se nismo navikli, pitali da li smo deo nekog rijalitija – dodaje jedna od stanarki iz zgrade Mareta Mesara.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OVU I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 14. DECEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar