Džonić tačno ZNAO ovaj detalj o Đokiću: Rođak ubijene Gordane otkrio šta se dešavalo pre KRVOPROLIĆA

Rođaci ubijenih Đokića i dalje tvrde da je motiv ubistva koristoljublje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Objektiv, Facebook

Rođak ubijene Gordane Đokić iz Aleksinca tvrdi da Goran Džonić, osumnjičen za ubistvo tročlane porodice, nije lud.

– Godinama unazad nam je bio kućni prijatelj. Ukoliko njega stručnjaci u Specijalnoj zatvorskoj bolnici proglase ludim to će za sve nas značiti kraj – kaže rođak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U nesrećnu ženu i njenu ćerku Lidiju, kako govore prvi rezultati istrage, osumnjičeni Goran Džonić ispalio je po dva hica. Njenog supruga Gorana usmrtio je sa jednim.

– Nakon više od dva meseca od trostrukog ubistva imam osećaj da smo zaboravljeni. Kao da se zločin nikada nije dogodio. Niko nas o istrazi ne obaveštava, obdukciju tela još čekamo, a i za Džonićevo prebacivanje iz Niša u Beograd saznali smo iz medija – nastavlja priču rođak ubijenih Đokića.

Kako sam tvrdi, svaka vest im otvora staru ranu.

– Sada nas očekuje ostavinska rasprava. To nam svima teško pada. Još ne možemo da verujemo da ih nema. Iznanadio sam se kada sam čuo da je Goran Džonić sa sinovima uhapšen. On nam je bio kućni prijatelj… I rođak Đokića… Goran mu je najviše verovao – objašnjava on.

Kako navodi, Džonić se kod njih uvek normalno ponašao.

– Umeo je da deluje nadmeno, ali to je bio njegov karakter. Nikada nije pokazivao neke psihičke probleme. Čuli smo da je kod tužioca i u policiji pričao nepovezano. To nikada nije radio u našoj kući, a bio nam je kućni prijatelj godinama unazad – dodaje rođak Đokićevih.

Rođaci ubijenih Đokića i dalje tvrde da je motiv ubistva koristoljublje. Da je Goran Đokić najviše poverenja imao u Džonića. Da je on jedini znao gde vlasnik menjačnice krije novac.

On je tačno i znao kada od majke Đokić kreće ka svom domu. Bio je u kontaktu i sa njegovom majkom i tako još više informacija imao – dodaju rođaci.

Za zločin nad tročlanom porodicom Đokić osumnjičen je Goran Džonić koji je u ubistvo tokom istrage uvukao svoje sinove i dvojicu braće sa kriminalnim dosijeom. Svi se nalaze u pritvoru.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar