Stariji čovek ŠOKIRAO sve: Kada je PREMINUO, komšije otkrile šta je spremao njihovoj ĆERKICI (VIDEO)

Deda je jako voleo svoju 2-godišnju komšinicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kada je ovaj stariji čovek preminuo, komšije su pronašle neverovatne stvari u njegovoj torbi, a pripadaju njihovoj 2-godišnjoj ćerkici.

Ken Votson ostao je avanturističkog duha i u starijim godinama – od riskantnih vratolomija na krilima aviona, do skakanja padobranom u 85-oj godini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pre nego što je preminuo, ovaj penzionisani ronilac je učinio vratolomiju koju niko nije napravio do tada, a sve je šokiralo kako je uspeo da je drži u tajnosti.

Deda je uspeo da sakupi predmete koji su “pripadali” njihovoj maloj ćerki

Ken je voleo svoju 2-godišnju komšinicu Kedi i brzo su se sprijateljili. Nakon sahrane, njen otac Oven Vilson se iznenadio kada mu je na vrata pokucala Kenova kći. Devedesetogodišnjak je nekako uspeo da tajno sakupi predmete koji su očito „pripadali“ njegovoj maloj ćerki.

Ken i Kedi su bili veći prijatelji nego što je to iko mogao da zna. On je znao da će doći vreme kada neće više moći da joj daje poklone za Božić. Stoga je odabrao i zapakovao 14 različitih božićnih poklona kako bi Kedi svake godine, do navršenih 16, mogla da za Božić otvara po jedan.

Otac Oven je za BBC rekao: – Nedavno je preminuo naš stariji komšija. Pre nekoliko trenutaka navratila je njegova kći sa velikom plastičnom vrećom u ruci. U vreći su bili svi Božićni pokloni koje je kupio za našu kći za idućih četrnaest godina.-

Oven i supruga Karolina nazvali su njenu majku u Irskoj i rekli joj kako ih je sve to dirnulo. Bilo je potpuno neočekivano i niko nije znao koliko ih je dugo skupljao i šta je planirao pred kraj svog života.

Iako je pravilo bilo po jedan dar svake godine, postojao je jedan problem. Na darovima nije pisala godina, ili kojim redosledom treba da se otvore. Poklon namenjen 2-godišnjakinji bio bi drugačiji od poklona za 13-godišnjakinju!

Oven nije mogao da se suzdrži pa je odmotao jedan poklon koji je bio knjiga. Mogao je da prepozna da među poklonima ima drugih knjiga i tri ili četiri plišane igračke. No sadržaj drugih poklona za sada ostaje misterija.

Devojčicu je poznavao od njenog rođenja

Ken, koji je bio u kasnim 80-ima pre nego što je preminuo, bio je komšija Ovenu i Karolini u gradu Beri. Bili su komšije samo dve godine, a devojčicu je poznavao od njenog rođenja. Oven je rekao kako je Ken bio „dobra, dobra osoba“ a njegova dela svakako idu tome u prilog.

U vremenu kada neki ne znaju ni imena svojih komšija, ili ih ni ne prepoznaju na ulici, lepo je znati da postoje ljudi poput Kena koji svojim postupcima svet čine lepšim.

Kenova najbolja vratolomija je zapravo bila tek nakon što je napustio svet.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar