Karleušu NAPADAJU jer peva pred Skupštinom: Ja sam Beograđanka, imam pravo na to VIŠE nego svi drugi

Oštro odgovorila na to što je nazivaju "režimskom pevačicom"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Pevačica Jelena Karleuša će za Novu godinu nastupiti na Trgu ispred Narodne skupštine, nakon čega će pevati i u jednom prestoničkom klubu.

Ona se sada osvrnula na to što je mnogi nazivaju “režimskom pevačicom” i imaju negativne komentare na njenu odluku da peva ispred Skupštine i to potpuno besplatno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moram da kažem jednu stvar, uvek sam bila iskrena, biću i sada. Ovaj posao radim 27 godina. Ako ijedna javna ličnost nije pripadala ikada nijednoj političkoj stranci i imala hrabrost, stav, pa i ono što oni najviše vole da kažu ‚”mu*a”, i da se ne plaši nikoga, to sam ja. Poslednja sam osoba od javnih ličnosti kojoj treba tako nešto da spočitavaju! Jer, za razliku od onih koji to govore, ja sam učinila i rekla za njihova tri života. Oni su jaki samo iza anonimnih profila na Tviteru, a ja imam i ime i prezime i iza svakog stava stojim svojim imenom i likom. A ako imaju nešto da mi kažu, neka mi kažu u lice, jer ovako kukavički , ja ne računam da mi se obraćaju uopšte – rekla je ona za Kurir i istakla da kao rođena Beograđanka ima najviše prava da peva na Trgu.

Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

– Drugo, mene niko nikada nije zvao da pevam ispred Skupštine 27 godina. Svi drugi pevači su bili, a ako je iko zaslužio, to sam ja! Da li oni to hoće da kažu da ja ne zaslužujem da pevam ispred Skupštine? Da nemam najbolje scenske nastupe, da ne pravim najbolje koncerte i da nisam najveća zvezda koja će napraviti spektakl za pamćenje? Mislim da nisu u pravu. Ako iko nema razloga da se prodaje, to sam onda ja. Zaslužujem i opravdaću očekivanja. Pevam u svom gradu, ja sam Beograđanka i zaslužujem da pevam ispred Skupštine mog grada više nego svi drugi. Ako neko u tome vidi političku konotaciju, slasno bih ih oterala u tri lepe – dodala je Jelena.

Kako je njena starija ćerka Atina veoma popularna na društvenim mrežama, pevačica je otkrila i da li je plaši da će ona postati popularnija od nje.

– Ne plašim se, ne može to da me plaši, može da me čini ponosnom majkom. Atina je moj mali klon, ona je jako stidljiva. Čak je sve slike s Instagrama pobrisala, u toj je fazi – ispričala je Karleuša.

Na pitanje da li bi podržala ćerku ukoliko u 15. godini poželi da postane javna ličnost, rekla je da bi u tom slučaju bila malo stroža.

– Ona nema afinitete, kao ni urođeni talenat za pevački posao. Nije neko ko pokazuje sklonost za to. Ali je jako lepa, zgodna i visoka. Zašto da ne bude javna ličnost u nekom drugom obliku: model, TV ličnost, zašto da ne. Ali ne sada, jer je to jako rano. Ona mora da napuni barem 18 godina da bi radila šta god želi. Neću da kažem da sam stroga, ali ni da popuštam – zaključila je ona za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar