Tanja Savić ODUŠEVILA izgledom: Odlučila se za odevnu kombinaciju koju nikako NISTE očekivali (FOTO)

Pevačica je privukla veliku pažnju na račun svog izgleda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: printscreen/youtube

Naša popularna pevačica, Tanja Savić, je na snimanje jedne emisije došla u vrlo neobičnoj kombinaciji. Iako su svi očekivali da će se odlučiti za izazovniju kombinaciju, ona se odlučila za eleganciju i svedenost.

Pevačica je bila na snimanju Grandovog novogodišnjeg programa za TV Prva. Ona je za ovu priliku odlučila da obuče svetlucavu toaletu koja je bila u duhu predstojećih praznika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto; ATA Images

Pevačica je izabrala srebrnu maksi-haljinu sa šljokicama koja je bila jednostavnog dizajna, te je tako bez mnogo “otkrivanja” tela uspela da privuče dosta pažnje. Zbog ovakve haljine dugih rukava i širokog kroja koju je Tanja izabrala, njena lepota je bila u prvom planu i šminka koja joj je isticala oči.

Ovog puta, nije izabrala provokativne komade, već se odlučila za nežniju varijantu, ali se potrudila da u isto vreme odgovori na temu događaja. Obula je i srebrne sandale sa kaišićima koje su se odlično uklopile uz ovu njenu kombinaciju.

Foto; ATA Images

Kosa joj je bila uvijena i frizura se savršeno uklopila sa odevnom kombinacijom. U fokusu je bio i njen manikir crvene boje, koji je lepo pristajao uz toaletu koju je Tanja obukla.

Podsetimo da je Tanja nedavno priznala da je emotivno ispunjena, ali, ipak ni pevačica, ni političar sa kojim je povezuju, Draško Stanivuković, ne govore javno o svojoj navodnoj romansi. Međutim, šuška se da su stvari vrlo ozbiljne. Kako sada pišu mediji, pevačica će se sa sinovima uskoro preseliti u Republiku Srpsku, a da li su navodi tačni, ostaje nam da saznamo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar