Konte “u paklu”: Hoće li Totenhem uopšte moći da igra meč Lige konferencija?

Više nego "vatrena dobrodošlica" za Italijana u engleski fudbal posle dvogodišnjeg odsustva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mike Egerton/PA Images/Profimedia

Totenhem ima gust i veoma težak raspored u narednih desetak dana, a trener tog kluba Antonio Konte ima velike kadrovske probleme.

Čak šestorica fudbalera njegovog tima i dvojica članova stručnog štaba pozitivni su na koronavirus i neće moći da pomognu ekipi u narednom periodu. Tu nije kraj, pošto će se testiranja nastaviti, što znači da italijanski trener još ne zna na koga će moći da računa u četvrtak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za sada su pozitivni na korona virus Hjon Min Son, Lukas Moura, Brajan Gil, Emerson Rojal, Ben Dejvis i Kristijan Romero!

Po pravilima UEFA, Totenhem mora na teren u Ligi konferencija ukoliko ima 13 zdravih igrača i među njima barem jednog golmana, ali je pitanje da li će takva situacija biti i u četvrtak poslepodne. Za sada engleski tim može da računa na 18 prvotimaca, a nije isključeno da je još neko od igrača bio u kontaktu sa zaraženima.

Ukoliko zbog toga Totenhem odloži meč, utakmica protiv Rena mora biti odigrana pre 31. decembra 2021. godine, ali bi to napravilo dodatni problem u rasporedu londonskog tima, jer tada kreće prava “ludnica” u Premijer ligi.

Bilo kako bilo, više nego vatrena dobrodošlica za Kontea u engleski fudbal posle dvogodišnjeg odsustva.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar