Nataša progovorila o odnosu sa Rastom i Anom Nikolić: Neću da budem ŽRTVA i ne znam u čemu je PROBLEM

Bekvalčeva je otvoreno odgovorila na pitanje koje se tiče odnosa između nje i kolega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Naša popularna pevačica, Nataša Bekvalac, otvorila je dušu u intervjuu za Telegraf i ispričala kako se oseća povodom svega što ju je zadesilo tokom godine. Iako je bilo i dosta tužnih stvari, Nataša se i dalje lavovski bori, a na intervju je došla sređena, odevena u beloj boji.

Javnosti je poznat njen turbulentan život koji nikada nidosadan i bezličan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Objektiv

Pevačica je u pomenutom intervjuu rekla da joj ova godina baš i nije sjajna i da ima utisak da nikome i nije bila za pohvalu.

Otkad su snimili hit “Iz daleka”, krenule su spekulacije na račun Nataše i Raste, tačnije, pričalo se da između njih ima nešto više od saradnje. Nataša je odgovorila na to, kao i na pitanje da li je konkurencija koja se stalno nameće između Ane Nikolić i nje uticala na njihov odnos, odgovorila je sledeće:

– Ne, nismo. Ja nisam ništa konkretno ni direktno doživela. Svaki problem koji se pojavio bio je putem portala ili pisanih medija. Uopšte nisam smatrala da postoji bilo kakav razlog i da sam bilo šta loše uradila. Ako je nešto upućeno meni, a ja to ne prihvatam, jer mi ne pripada, mene to ni ne pogađa, zaista. U meni sada, dok ovo izgovaram, nema ni trunke bezobrazluka, nema ni trunke neke manipulacije nego stvarno ne znam o čemu se radi i ne znam u čemu je problem?! Sve je u redu, osim što je taj odnos izneđu Stefana i mene poremećen da, eto, sutra neću da dajem povoda bespotrebno, ali isto tako neću da budem žrtva. Zašto ne bih popila kafu sa njim, zašto ne bih radila?! Nema šanse da me to omete jer ne vidim u čemu je problem – rekla je Nataša.

 

Ana i Nataša su se srele na komemoraciji Marine Tucaković, ali nisu prišle jedna drugoj:

– Srele smo se na Marininoj komemoraciji, nije to događaj gde o tome možemo da pričamo. Jako je bilo sve potresno i tužno. Jedino što sam gledala je pod. Ja sam je primetila i nisam prišla, pretpostavljam da je i ona mene i nije prišla. Nema tu neke zle kobi, mislim da je to sve prošlo i da je ona shvatila da nema tu ništa – zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar