Dnevni horoskop za 8. decembar: Rakovi, čeka vas ZANIMLJIV dejt, Ribe, zdravlje vam je ODLIČNO

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Benis Arapovic / Panthermedia / Profimedia

OVAN

Zabrinuti ste jer nemate dobru kontrolu nad poslovnim saradnicima. Aspekti su neudobni i traže prilagođavanje. Na polju ljubavi takođe ne kontrolišete bes koji vas ceo dan obuzima. Pokušajte da razgovarate sa partnerom. Zdravlje bez tegoba.

BIK

Vi ste haotični na način koji i vas zbunjuje. Standardni problemi su vam postali veliko opterećenje. Ipak na emotivnom i ljubavnom polju imate sve izglede da ćete dobiti  i više pažnje nego očekujete. Zdravlje je dosta solidno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Smanjena koncentracija ne može da isprati vaše planove. Previše radite i zato ste iscrpljeni. Vaša povremena neodgovornost iritira  poslovne partnere iako mislite da ste zanimljivi. Lišeni ste ljubavnog upliva za danas. Zdravlje bez promena.

RAK

Niste spremni da potpisujete i budete odgovorni u bilo kom poslu. Potrebno vam je da se bolje organizujete. Na polju ljubavi imate dobar tajming sa jednim poslovnim partnerom. Ne preterujte sa očekivanjima koja nisu realna.  Zdravlje dobro.

LAV

Imate dobre poslovne saveznike i veoma ste konstruktivni. Možete imati veoma plodonosan dan na poslu. Na emotivnom polju ste zadovoljni i nije dan za kritike bilo koje vrste. Uživajte u pažnji i ljubavi koju vam partner daje. Pojačajte imunitet.

DEVICA

Preživeli ste i gore stresove od današnjih. Zato se  dobro snalazite u nevoljnim okolnostima. Na polju ljubavi očekujete da vas neko moli a to se neće desiti.  Dugo ste radili na tome da se lišite bliskosti sa partnerom. Nemate veće tegobe.

VAGA

Nije do vas ali je do vaših odluka. Zato dobro razmislite pre nego prekinete saradnju sa jednim poslovnim partnerom. Niste dovoljni sami sebi, iako tako mislite. Potreban vam je neko ko će da vam se divi. Na polju zdravlja je pojačana nervoza.

ŠKORPIJA

Sve je danas drugačije od prethodnog posovnog dana. Zato vam je ushičenje na maksimumu jer ste napravili dobar posao. Napravite mali gest dobre volje i iznenadite partnera svojim elanom za provod i nežnost. Povedite računa o zdravoj ishrani.

STRELAC

Neki kontakti nikada ne mogu doći u sumnju.Vodite računa kako razgovarate o poslu. Niste svoji mislite na probleme u vezi starijeg člana porodice. Emotivne dileme ste zakopali otvorili ste se boljem  kontaktu sa  partnerom. Zdravlje dobro.

JARAC

Sabili ste sve u jedan dan a koliko ćete uspeti da završite ne zavisi samo od vas. Ipak će nešto ostati i za druge dane. Na polju ljubavi ne nedostaje esencija strasti i posesivnosti. Obnovili ste bliskost sa partnerom. Koristite vitamine.

VODOLIJA

Penjete sa ka vrhu obaveza i ni sami ne znate gde je kraj. I dalje vas to ne zaustavlja već grabite sve prilike. U ljubavi vladate situacijom ali se ne upuštate u blizak kontakt. Plašite se da vas neko ne povredi. Dobro je vaše zdravlje.

RIBE

Jupiter će vas danas razočarati jer će izneveriti neka velika poslovna očekivanja. Zato je idealan dan za surovu realnost. Emotivno ste harmonizovani ako ne tražite razlog za sukob. Partner je pun razumevanja prema vama. Odlično je zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar