Sandra Afrika dobila ponudu za ulazak u RIJALITI: Otkrila šta je bilo presudno za njenu konačnu ODLUKU

Pevačica je govorila o pozivu za ulazak u rijaliti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:E-stock/Mirko Rodić

Pevačica Sandra Afrika, već je dugi niz godina na muzičkoj sceni i oduvek je privlačila pažnju javnosti, još otkad je otpevala svoj čuveni hit “Afrika”. Poznato je da Sandra zarađuje neverovatan bakšiš na svojim nastupima, o čemu je Objektiv nedavno pisao. Međutim, jednu poslovnu ponudu u kojoj bi zaradila neverovatnu sumu novca, pevačica je ipak odbila.

Gostujući u jednoj emisiji, pevačica je otkrila da je svojevremeno dobila poziv da uđe u rijaliti. Međutim, iako se radilo o velikoj zaradi, pevačica je rešila da odbije takvu ponudu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

– Ne bih ušla u rijaliti. Ni za milion evra. Ne zbog toga što bih ne znam ti ni ja šta pokazala pred kamerama, nego jednostavno mislim da to nije za mene. Nemam pojma… – rekla je Sandra, pa otkrila šta je glavni razlog odbijanja takve ponude:

– Jesam, dobila sam ponudu, naravno. S obzirom na to da non-stop radim, ja ne bih mogla bez mog posla. Ne bih mogla bez tog mog svakodnevnog haosa. Sve to bi mi nedostajalo, tako da se ne bih tamo snašla u tom smislu. Uostalom, mislim da bi mi tamo bilo dosadno – zaključila je Sandra.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar