SKANDAL! Guja u nedrima: Tast glavnog Stefanovićevog čoveka ruši Vučića! (VIDEO)

Ovo je još jedan dokaz da se do vlasti želi doći putem nasilja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Advokat Dragiša Vukašinović, koji je inače tast Ivana Ristića, koordinatora Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) i desna ruka ministra odbrane Nebojše Stefanovića, bio je deo subotnjih protivustavnih i protivzakonitih blokada saobraćajnica u Srbiji, koje su vođene pod skrivenim plaštom opozicije u Srbiji.

Vukašinović je, pored svog doprinosa protivzakonitim blokadama, iskoristio priliku i dao izjavu za TV N1, koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa. Vukašinović je otvoreno rekao da učestvuje u blokadama kako bi srušio Aleksandra Vučića, i time još jednom potvrdio da protesti nisu u vezi sa ekologijom i da nema reči o životnoj sredini, već da je cilj potpuno nešto drugo!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Protiv ovog režima se mora boriti na ovaj način jedino, ovaj režim hoće da nas artikuliše u izbore. Ja učestvujem na protestima, potrebno je da neko artikuliše ove proteste – rekao je Vukašinović i otkrio prave razloge lažnog “ekološkog ustanka”.

Ovo je još jedan dokaz da se do vlasti želi doći putem nasilja, a sada tu tezu promoviše i tast jednog od najbližih ljudi Nebojše Stefanovića.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Паметном доста. Но, трагикомично делују ти тобожњи борци за заштиту животне средине. Стало је њима до зелене агенде ко медведу до лањског снега! Ни пре сазнања о криминалним пословима Ђиласовог првог сарадника са "Рио Савом" (фирмом ћерком Р.Тинта), ни на тренутак нисам поверовала да је реч о протестима, као часној работи. Смешна је и помисао да ће успети да смене Вучића, којег је народ на име бирао! И опет ће, јер је Србији и народу непоходан, а ови нека дубе на глави! Шљам увек исплива на површину воде!

    Odgovori
  2. O cemu mi pricamo? Pa pogledajte pazljivo prsten sa mrtvackom glavom ovom ludaku od advokata koji ocito ima preko 70 godina. Da li je to normalno? Pa sama slika sve govori o njemu. Ziv bio Vucic i da da Bog da rasturi te kriminalce i bagru.

    Odgovori
  3. Manojlovic se predstavio za koga radi . Dovoljno za pametan narod koga su slicni nasankali dvehiljadite. Ovaj drugi poznat....radi za sebe.

    Odgovori

Ostavite komentar