SKANDAL! Guja u nedrima: Tast glavnog Stefanovićevog čoveka ruši Vučića! (VIDEO)

Ovo je još jedan dokaz da se do vlasti želi doći putem nasilja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen,ATAImages

Advokat Dragiša Vukašinović, koji je inače tast Ivana Ristića, koordinatora Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) i desna ruka ministra odbrane Nebojše Stefanovića, bio je deo subotnjih protivustavnih i protivzakonitih blokada saobraćajnica u Srbiji, koje su vođene pod skrivenim plaštom opozicije u Srbiji.

Vukašinović je, pored svog doprinosa protivzakonitim blokadama, iskoristio priliku i dao izjavu za TV N1, koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa. Vukašinović je otvoreno rekao da učestvuje u blokadama kako bi srušio Aleksandra Vučića, i time još jednom potvrdio da protesti nisu u vezi sa ekologijom i da nema reči o životnoj sredini, već da je cilj potpuno nešto drugo!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Protiv ovog režima se mora boriti na ovaj način jedino, ovaj režim hoće da nas artikuliše u izbore. Ja učestvujem na protestima, potrebno je da neko artikuliše ove proteste – rekao je Vukašinović i otkrio prave razloge lažnog “ekološkog ustanka”.

Ovo je još jedan dokaz da se do vlasti želi doći putem nasilja, a sada tu tezu promoviše i tast jednog od najbližih ljudi Nebojše Stefanovića.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Паметном доста. Но, трагикомично делују ти тобожњи борци за заштиту животне средине. Стало је њима до зелене агенде ко медведу до лањског снега! Ни пре сазнања о криминалним пословима Ђиласовог првог сарадника са "Рио Савом" (фирмом ћерком Р.Тинта), ни на тренутак нисам поверовала да је реч о протестима, као часној работи. Смешна је и помисао да ће успети да смене Вучића, којег је народ на име бирао! И опет ће, јер је Србији и народу непоходан, а ови нека дубе на глави! Шљам увек исплива на површину воде!

    Odgovori
  2. O cemu mi pricamo? Pa pogledajte pazljivo prsten sa mrtvackom glavom ovom ludaku od advokata koji ocito ima preko 70 godina. Da li je to normalno? Pa sama slika sve govori o njemu. Ziv bio Vucic i da da Bog da rasturi te kriminalce i bagru.

    Odgovori
  3. Manojlovic se predstavio za koga radi . Dovoljno za pametan narod koga su slicni nasankali dvehiljadite. Ovaj drugi poznat....radi za sebe.

    Odgovori

Ostavite komentar