Saša Mirković otkrio koliko novca mu Marina Visković DUGUJE: “PREKRŠILA je ugovor i radila iza leđa”

Menadžer otkrio detalje sukoba sa pevačicom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Već danima svi mediji bruje o svađi estradnog menadžera Saše Mirkovića i pevačice Marine Visković.

On je sada rekao da nije tačni ništa što je ona govorila o njihovom sukobu i otkrio pravi razlog istog.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sve je laž ono što je ona rekla. Ona ima svog menadžera, to je njen rođeni brat. Probali su neke tri svirke da sakriju od produckije, ja sam kao direktor njene kuće reagovao, ne kao njen menadžer, jer ja to nisam. Ja sam samo Aci Lukasu menadžer. Sve što je navela, neke cifre, nije istina. Postoji zvaničan mejl koji je advokatski tim naše kuće sastavio za raskid ugovora, koliko treba da isplati, a to je 108.000 evra i to zato što je prekrišila ugovor i radila tezge na ćoravo. Meni nije jasno, dođe neko da gradi karijeru, pa peva iza leđa… Ali dobro, svako ima pravo da bira, ja u to ne ulazim. Daleko njoj lepa kuća i sve joj najbolje želim u životu. Postoje neke obaveze koje moraju da se reše, da li će to ići za sporazumno, za stolom u četiri oka ili sudskim putem, nije do mene – rekao je Saša u emisiji “Premijeri-Vikend Specijal”.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

On je otkrio i da li se čuo sa Viskovićevom povodom svega ovoga.

– Nemam razloga niti želju da se čujem sa njom, ona me je zvala mnogo puta, ali ja stvarno ne želim da se sa njom čujem. Postoje ljudi koju su za to zaduženi. Na kraju krajeva, ona je dovela do toga da sada postoje već neke uvrede na moj račun, koje su bespotrebne i pre svega lažne, to ne pričili jednoj dami, ako je uopšte dama – istakao je menadžer.

Mirković je priznao i kome je sa javne scene najviše pomogao.

– Mnogi bi očekivali da kažem da sam najviše pomogao Mariji Šerifović, ali neću reći njeno ime. Uvek se provlači da sam njoj najviše učinio, ali mislim da sam najviše pomogao upravo Marini Visković, koja je bila zabaranjena u svim kafićima i lokalima u gradu. Najponosniji sam na saradnju sa Miroslavom Ilićem i Acom Lukasom, ali Marini sam najviše pomogao, jer je nije bilo nigde – zaključio je on u emisiji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar