Na ove stvari MORATE obratiti pažnju: Evo šta svakom ZNAKU donosi pomračenje Sunca u Strelcu 4. decembra!

Pred nama su značajna dešavanja, a evo na šta svaki znak mora da obrati pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

OVAN

Pomračenje u vašem polju ugleda i profesije donosi želju za boljim socijalnim pozicijama. Studenti menjaju interesovanje, a ostali Ovnovi počinju da traže nove bolje plaćene poslove.

BIK

Iako nije značajno erotičan aspekt ipak će delovati na pojačanu strast kod mnogih rođenih sa znakom i podznakom u Biku. Zato ako niste nekog zaveli do sada, ovo je idealan trenutak da to učinite. Samo vodite računa ako to bude osoba koja nije slobodna. Pitanje kapitala je veoma naglašeno, a da se ne bi napravili pogrešni koraci imate osobu koja će vam u svemu pomoći.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Kod vas su naglašeni partnerski odnosi, ali u kontekstu završetka. Vaša velika aktivnost u javnosti ili partnerskim poslovnim i porodičnim odnosima jeste veoma defokusirana i daje slabe rezultate. Fokusirajte se na jednu stvar.

RAK

Obratite pažnju na poslovne saradnike koji nisu naklonjeni vašim idejama. Imate dovoljo vremena da promenite svoj odnos sa kolegama sa posla. Nemojte biti uvek dostupni jer vas iskorišćavaju. Zato će pomračenje napraviti dobar kraj u nedefinisanim poslovnim odnosima. Vodite računa o zdravlju, promenite loše navike.

LAV

Sunce je vaš vladar i ovo pomračenje u znaku Strelca donosi novu dimenziju u vaše polje zabave emotivnih veza i preokreće situaciju u drugom pravcu. Spremni ste da prihvatite i da se prilagodite neminovnim promenama u emotivnom odnosu.

DEVICA

Neke stvari ne želite da menjajte, ali će ovo pomračenje Sunca upravo uticati na porodične odnose koji su pripali prošlosti. Tako će vam pomoći da stavite tačku na navike u kojima nema iskrenih osećanja. Vrem je da krenete dalje bez repova prošlosti.

VAGA

Vaš razum i osećanja su na ispitu zrelosti. Upravo zato što ovo pomračenje Sunca u Strelcu donosi razmišljanje o budućim aktivnostima na svakodnevnom nivou. Potrebne su vam dobre promene, jer vam ovaj planetarni aspekt daje oštrinu realnosti.

ŠKORPIJA

Nezadovoljstvo se širi u vašim poslovnim redovima. Zato imate veliku šansu da promenite način zarade i spoznate nove mehanizme u poslovnoj sferi. Nemojte odustati, jer ste tek na početku priče.

STRELAC

Menjate se i vi sami, ali će vam veliku priliku dati i pomračenje Sunca u vašem znaku. Na redu su kozmetičke promene spoljne prezentacije ali i one unutrašnje svesne volje što vam je jako važno u periodu pred vama.

JARAC

Neptun će vam pomoći da verujete u sopstvene instinkte. Očistite prostor okolinu od stvari koje vas nerviraju. Zato iskoristite pomračenje Sunca u znaku Strelca koje vam daje jaku dozu unutrašnjeg osećaja moći i znanja kako bi napredovali dalje. Zavirite u sebe i čvrsto se zaglite, jer vam treba ljubavi.

VODOLIJA

Kada je polje mogućnosti u fazi pomračenja Sunca onda možete očekivati promene. Držite se ipak svojih planova i snova koji su samo u vašoj glavi. Nemojte dozvoliti da promene u okolini utiču na vaše mogućnosti. Provevrite dobro nove šanse koje vam dolaze i verujte u svoje instikte.

RIBE

Prestanite da verujete u sopstvena poslovna ograničenja jer vas ovo pomračenje Sunca i mlad Mesec vode ka ostvarenju poslovnog uspeha. Prihvatite nove izazove bez straha.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar