Mislila sam da mi je muž veran, a onda sam u njegovoj torbi pronašla OVO i otkrila šta krije TRI godine

Otišla bi od njega, ali nema gde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

– Pronašla sam kutiju prezervativa u torbi svog muža kada se vratio sa posla. U njoj je bilo 12 prezervativa, ali samo je pet bilo tamo – započela je svoju priču 31 – godišnja Britanka.

– Mislila sam da je bio na osmodnevnoj konferenciji, ali se vratio potpuno odmoran. Obično se vraća iscrpljen od kasnog opijanja sa kolegama i konferencije. A umesto hrpe olovaka i poklona, ovog puta je imao samo svoj laptop.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tada sam mislila da je to čudno, ali nisam ništa uradila po tom pitanju. Nekoliko dana kasnije, ostala sam bez paracetamola, pa sam preturala po njegovoj torbi i tada sam videla paket.

– On ima 35 godina, a ja 31. Naš odnos nije bio dobar u poslednje vreme. Dobila sam drugu bebu pre tri meseca i bilo mi je tako teško. Tada mi je pomogla moja mama, vodila je dete u predškolsku ustanovu i ponekad čuvala bebi da bih mogla da spavam – objašnjava ona.

– Nikada nisam očekivala da će me muž prevariti. U braku smo tri godine. Ponuđeno nam je da se preselimo u Španiju, ali ja ne želim da idem, što je izazvalo veliku raspravu. Nama se ne sviđa da budemo daleko od porodice.

Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

– Najgore je što on stalno putuje u Španiju jer se tamo nalazi centrala njegove firme i ako se preselimo tamo, biće bliži onoj ženi sa kojom je imao seks. Htela sam da odem od njega, ali nemam svoj novac, pa ne znam gde bih otišla. Tako sam uznemirena – završila je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar