TRI žene ga oplakivale, a ona je naočigled svih prva stavila venac na GROB: Dame u boli ispratile Mrku

Po završetku sahrane, Bekuta je prva stavila venac na grob svog voljenog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić sahranjen je juče u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju, uz zvuke pesme o njegovoj Čuburi i majci i uz gromoglasan aplauz. Na večni počinak ispratila ga je i zakonita supruga Dragana Daša Mrkonjić, ali i partnerka Ana Bekuta, sa kojom je proveo poslednju deceniju života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

MRKONJIĆEVE DAME

Mrkonjićeva zakonita supruga Dragana Daša Mrkonjić na Novo groblje stigla je  tačno u 15 sati, kada je krenula povorka do grobnog mesta, gde je potom položen sanduk sa Mrkonjićevim telom. Nakon što je spušten sanduk, Daša je ubacila crvenu ružu. Ona nije prisustvovala ni suprugovoj komemoraciji, kao ni primanju saučešća od 13.30 sati na Novom groblju. Daša je u tužnoj povorci bila zajedno sa Mrkonjićevom sestrom Nadom, dok je Bekuta bila iza njih samo korak dalje. Daša i Ana ni u jednom trenutku nisu komunicirale jedna sa drugom. Po završetku sahrane, Bekuta je prva stavila venac na grob svog voljenog. Najpotresniji momenat na sahrani bio je kada je Mrkina sestra Nada, slomljena od bola, prišla kovčegu i dodirivala ga, dok ju je pridržavao ministar prosvete Branko Ružić.

Foto: Objektiv.rs

ANA PRIMALA SAUČEŠĆE

Veliki broj ljudi i iz političkog i iz estradnog života juče je došao na Novo groblje kako bi se oprostio od narodnog poslanika, bivšeg ministra i počasnog predsednika SPS-a. Saučešće su primali Ana Bekuta, vrh SPS, kao i Mrkonjićeva sestra Nada. Brojni venci i suze bili su oko sanduka, a među njima i crvene ruže, zaštitni znak SPS-a. Sanduk sa Mrkonjićevim telom stajao je na prostoru ispred kapela, a ispunjena je i Mrkina poslednja želja, pa je socijalista sahranjen bez verskih obeležja, a umesto krsta bila je postavljena piramida. Mrkonjićeva dugogodišnja partnerka Ana Bekuta nije mogla da zaustavi suze. Uz nju su sve vreme bili njen sin Igor Polić i unuci Sonja i Branko. Vidno potresena bila je i Mrkonjićeva sestra Nada, koja je jedva stajala na nogama, pa joj je, kad je primala saučešće, doneta stolica kako bi mogla da sedne.

PIŠE: EKIPA OBJEKTIVA

NASTAVAK OVE I OSTALE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (20)

  1. Ttacno tako, slazem se sa vama. Bruka i sramota da se izjavljuje saucesce ljubavnici i da ljubavnica sedi u prvom redu. Ni stida ni srami. Ta Ana mi se smucila!

    Odgovori
  2. Saučešće je trebalo davati supruzi. Za Bekutu je plafon da prisustvuje sahrani, a ne da sedi u prvom redu sa sve sinom i unucima. Ni obzira ni kulture.

    Odgovori

Ostavite komentar