“Volela bih DEVOJČICU”: Prijovićka progovorila o PRINOVI, a evo u kakvim je odnosima sa Živojinovićima!

Pevačica je otvoreno govorila o karijeri, porodici i roditeljstvu, priznavši s kojim željama i planovima ulazi u novu godinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Aleksandra Prijović održala je konferenciju za medije povodom dočeka Nove godine u jednom beogradskom hotelu, a ovom prilikom sa novinarima je razgovarala o svim aktuelnim temama.

Kako je rekla, jedva čeka da sa svojom publikom uđe u 2022. godinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Spremna sam za novogodišnju noć, biće odlična žurka i radujem se. Daću celu sebe, pevaću dokle god to publika bude htela.

Prijovićka je ovom prilikom priznala da važi za osobu koja veoma brzo plane, ali se isto tako vrlo brzo i smiri, pa je otkrila u kojim situacijama je suprug Filip najčešće iznervira:

– Kad me požuruje, jer meni, kao i svakoj drugoj ženi, uvek treba malo više vremena da se spremim i onda se uglavnom posvađamo zbog toga. Kao da će biti kraj sveta ako zakasnimo 10-15 minuta, ne moramo uvek prvi da stignemo. On prvi u svađama i popusti, jer me pusti da se sama sa sobom isvađam, a onda mi na lep način kaže šta misli.

Foto: Objektiv.rs

Aleksandra je ovom prilikom progovorila i o sinu Aleksandru, otkrivši da je nestašno dete, ali da je od nje nasledio – tvrdoglavost.

– Koliko je bio dobar, očekivala sam da će nešto da krene po zlu (smeh). Nestašan je i tvrdoglav na mene. Kako on kaže, nema šanse da bude drugačije. To me nervira, jer sam i ja takva. Sve mora da bude po njegovom. Ja više vičem, ali kad se Filip naljuti, od njega to ne očekuje i onda se uplaši.

Prijovićka je potom progovorila i o Breninim sinovima, otkrivši da se sa Stefanom retko viđa.

– Filip ga viđa češće nego ja. Ja sam se čula s njim nedavno, ali se ne viđamo. Nije više na Bežaniji, preselio se – rekla je pevačica, a potom otkrila da li je upoznala Viktorovu novu devojku Lenu.

– Nisam, ali sam videla da je bila na slavi. Ne znam da li su zajedno. Sa Sandrom se čujem povremeno.

Iako važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, za Aleksandru i Filipa često se vezuju spekulacije o razvodu. Međutim, kako kaže, nju ovakvi navodi nimalo ne dotiču:

– Ne, jer znam da to nije tako.

Aleksandra je ovom prilikom govorila i o prinovi, a kako kaže, volela bi da drugo dete bude devojčica.

– Ne znam, ja sam planirala dvoje dece. Kako bude, zasad ne. Volela bih devojčicu. Sada je prioritet novi album, koji bi trebalo da se pojavi u junu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar