Mrkonjić u TAJNOSTI promenio TESTAMENT: Evo šta je ostavio Ani Bekuti, a šta supruzi Daši

Pre tri nedelje pozvao je advokata da lično dođe kod njega da promeni testament

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages,Printscreen

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je bolnici u 79. godini. Iako su se lekari borili da spasu Mrku do poslednjeg dana, njegovo srce ipak nije moglo da izdrži jer je već deset dana bio intubiran i disao je preko aparata.

Mrkonjić kao da je predosetio da iz bolnice neće živ izaći, pa je pre tri nedelje zvao advokata da lično dođe kod njega da promeni testament. S obzirom da vlada pandemija koronavirusa i da su posete zabranjene, političar je potegao sve moguće veze da njegovom advokatu dozvole ulazak u bolnicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mrka je početkom novembra primljen u bolnicu gde mu je ugrađen pejsmejker i njegov oporavak je fino tekao, niko se nije nadao da će mu naglo pozliti i da će ishod biti ovakav. Ali on kao da je predosetio da više neće izaći iz bolnice. U strogoj tajnosti pozvao je advokata kako bi promenio testament koji je sastavio pre desetak godina kada se zvanično rastao od supruge Dragane, jer su njih dvoje još tada odlučili da se neće razvoditi. Mrka je zamolio doktora da napravi izuzetak i da dozvole njegovom advokatu da ga poseti na pola sata – otkriva izvor iz bolnice.

– Čak ni Ana nije znala šta se dešava. Advokat je došao i Mrka je sastavio drugi testament. Stan u kom su živeli on i Ana poslednjih pet godina, u Krunskoj ulici na Vračaru, ostavio je Ani pošto su zajedno uložili novac u njega i opremili ga luksuznim stvarima. Drugi stan u kojem je živeo sa ženom Dašom dok su bili zajedno i koji je takođe na Vračaru, ostavio je njoj. Oni nisu mogli da imaju dece, pa je bilo logično da sve što ima naslede Ana i Daša. Iako se njih dve lepo slažu, Milutin nije hteo ništa da prepusti slučaju, pa je ovim postupkom obezbedio obe žene. Tek kada su ga stavili na respirator, Bekuta je saznala da je Mrka menjao testament i bilo joj je mnogo teško. Tada je u stvari shvatila da je predosetio kraj – završava izvor.

BONUS VIDEO

Izvor: Kurir

Komentari (13)

  1. Ne mogu da verujem koliko zlobnih komentara ostavljate. Ana je zaslužila taj stan, jer kako je već pomenuto u istom su oboje ulagali. Prema tome ZMIJE uvucite malo svoj jezik.

    Odgovori
  2. Kao političaru, možda može štošta da mu se zameri. Ali, kao muškarac, za poštovanje je. A što se tiče njegove penzije, ne može žena da "uzme njegovu penziju" kao što kaže jedan stručni komentator. Nego može 70% od njegove penzije, što nije isto...

    Odgovori

Ostavite komentar