Basta osudio NAPADE na Danila Vučića: Ovo je postala praksa NEMOĆNE opozicije

Ovo su nezapamćene optužbe, a bojim se da će iz biti sve više jer se bliže izbori, istakao je

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/Rade Prelic

Rade Basta, direktor JKP „Beogradske elektrane“ najoštrije je osudio najnovije besramne napade tajkunskih medija na Danila Vučića, sina predsednika Srbije.

– Plaćeni kolumnisti opozicionih novina ne prestaju sa najstrašnijim i najgnusnijim napadima na Danila Vučića. Pozivali su na linč porodice Vučić i ne prestaju da izmišljaju afere. Dosta je. Ničije dete ne sme da trpi ovako bespoštedne napade. Predsednik je meta, a ispaštaju njegovi najmiliji. Pravosuđe mora da reaguje kako bi se konačno stalo na put beskrupoloznim lažima. Ovo su nezapamćene optužbe, a bojim se da će iz biti sve više jer se bliže izbori, naglasio je Basta i dodao se nekada u politici poštovalo džentlmensko pravilo, porodica je svetinja i nju niko nema prava da dira.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Danas, kada nemaš drugu municiju, pucaj u porodicu. To je postala jedina i glavna praksa nemoćne opozicije i njenih lidera, zaključio je Basta i iskoristio priliku da čestita rođendan Danilu Vučiću i poruči mu da se ne obazire na ovakve optužbe jer su i druge životne borbe pred njim.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar