Premijerka Brnabić poručila Fon Kramonovoj: “Shvatam da je i za vas Kosovo Srbija, ja to zaista cenim”

Srpska predsednica Vlade joj je poručila da obrati pažnju na prava Srba na Kosovu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic. TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

Na tviteru se razvila polemika između premijerke Ane Brnabić i Viole fon Kramon, lobistkinje za nezavisno Kosovo i miljenice lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i lidera Narodne stranke Vuka Jeremića.

Njoj je srpska predsednica Vlade poručila da obrati pažnju na prava Srba na Kosovu, što joj i jeste posao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fon Kramonova je pisala o vladavini zakona, navodeći da to podrazumeva jednak tretman za sve, a potom je tendenciozno poručila premijerki Brnabić da razgovara sa ljudima u Nedeljicama.

– Shvatam da je i za vas Kosovo Srbija (s obzirom na to koliko ste fokusirani na centralnu Srbiju dok ste izvestilac EP za tzv. Kosovo), i ja to zaista cenim. Vaša podrška je neočekivana, ali dobrodošla – poručila je Ana Brnabić.

Ipak, umesto Nedeljice obratite pažnju na to da je samo u 2021. godini na KiM povećan broj napada na Srbe za 30 odsto, kao i da je manastir Visoki Dečani jedan od najugroženijih spomenika kulture u Evropi. Možemo zajedno raditi na tome – zaključila je premijerka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Поносни на своју председницу Владе Србије Ану Брнабић! Једино тако се може, и мора са мрзитељицом Срба Грозолом От Крахон!

    Odgovori

Ostavite komentar