Džej je umro u NEDELJU, a njegova pesma sa ovim nazivom krije veliku TAJNU: Evo o čemu govori čuveni HIT

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra prošle godine u 56. godini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je pre tačno godinu dana, ostavivši veliku prazninu u srcima prijatelja, kolega, članova porodice, kao i svih onih koji su ga voleli i cenili njegov rad.

Tokom svoje dugogodišnje karijere snimio je veliki broj hitova koji će zauvek ostati upamćeni, a jedan od njih posebno se istakao i nosi posebnu emociju.

Naime, pesma “Nedelja” je autobiografska, objavljena je 1991. godine na albumu “Ko se s nama druži”, a Džej je jednom prilikom za domaće medije otkrio detalje o tome kako je ova numera nastala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U to vreme, kad smo radili Futa i ja, falio nam je refren. Za refren pesme “Nedelja” sam kriv ja, ispričao sam Marini Tucaković svoju priču iz popravnog doma. Kao klinac, kad sam bio dobar, davali su mi dozvolu da idem kući, a ukoliko nisam, ostajao sam u domu – rekao je Džej .

– Ta “Nedelja” govori o meni samom, kada nisam dobio dozvolu da izađem, a Marina je za deset minuta napisala refren – otkrio je Džej jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji “Rada sam”.

Podsećamom, baš kao i Džej, i Marina Tucaković koja potpisuje ovaj čuveni hit, preminula je u nedelju. Džej je uz upravo uz ovu pesmu ispraćen na večni počinak.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar