Haris Džinović OČAJAN: Kamere su svakodnevno oko kuće pevača na Senjaku, a OVO je glavni razlog

Naš poznati pevač je uživao u svom porodičnom domu koji se gradio pune četiri godine, sve do određenog trenutka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

Haris Džinović u poslednjih nekoliko meseci nema mira zbog luksuzne vile na Senjaku koja se nalazi odmah pored njegove kuće.

Njih deli samo ograda, a zbog atraktivne lokacije na kojoj se nalazi postala je pravi hit za snimanje domaćih serija. Tako se eksterijer ove vile našao u poslednje dve epizode serije “Crna svadba” kao lokacija gde živi jedna od junakinja, Kapetan, koju tumači Borka Tomović, a koja je postala centralna tema prve sezone. Osim u ovoj seriji, isti prostor korišćen je i u novoj sezoni serije “Besa“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, ovo se ne sviđa Harisu, koji je poslednjih meseci očajan. Njemu smeta veliki broj ekipa koji rade na serijama i zato nema mira.

– Haris je mnogo nervozan u poslednje vreme. Smeta mu što mu se oko kuće vrti veliki broj ljudi, što su kamere na svakom ćošku. Ovu kuću su i sagradili na mestu koje je malo povučeno i mirno, a sada samo nešto snimaju, što njemu nikako ne odgovara. Žalio nam se i kaže da nikad tu ne bi živeo da je znao da će biti tako. Melini i njegovoj deci, naprotiv, ovo imponuje i stalno mu govore da nije u pravu i da to što se u njihovom komšiluku snimaju serije samo pokazuje da su napravili pravi izbor lokacije na kojoj će da se skuće – navodi izvor za Kurir.

Foto: Objektiv

Podsetimo, Džinović i njegova porodica žive u velelepnoj vili od 930 kvadratnih metara na Senjaku, o čemu je Objektiv već pisao. Ona je koštala više od dva miliona evra, a građena je pune četiri godine.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar