Đilas u svojim novinama otkrio PRAVO LICE! Bager “Radiša”ga podseća na puteve koje on nije izgradio

Đilas nastavlja kontinuirane napade na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas je u novinama koje su pod njegovom uređivačkom kontrolom otkrio svoje pravo lice!

Kontinuirani napadi na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića ovog puta su otišli i korak dalje, pa mu je tako sada zasmetao i bager “Radiša”, koji je kao simbol rada, izgradnje i velikih investicija u infrastrukturu Srbije u poslednjih sedam godina bio postavljen tokom konvencije u Štark Areni, u subotu, 27. novembra, kojom se obeležavalo i 13. godina postojanja Srpske napredne stranke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đilasa očigledno ova mašina podseća na sve puteve koje on nije ni pokušao da izgradi dok je bio na vlasti, sramnim naslovom da se predsednik Aleksandar Vučić “sendvičima predstavlja kao čovek iz naroda” smatra direktnom provokacijom opozicije, očigledno jer su on i potpredsednica njegove stranke Marinika Tepić navikli na kavijar u Londonu!

Sendviče koje je predsednik Srbije zajedno sa putnicima jeo, opozicija je standardno iskoristila kao argument protiv naroda, jer je za njih to očigledno sramotan gest.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Podsetimo, “Radiša” predstavlja simbol najvećih građevinskih uspeha Srspke napredne stranke i politike njenog predsednika Aleksandra Vučića – završetka Koridora 10 posle 50 godina, završetka 120 kilometara auto-puta “Miloš Veliki” od Beograda do Čačka, radova na 112 kilometara Moravskog koridora od Pojata do Preljine, kao i na putevima Ruma-Šabac-Loznica, Preljina-Požega, Fruškogorskom koridoru, putevima Sremska Rača-Kuzmin, Iverak-Lajkovac…

Pored izgradnje auto-puteva, samo od 2015. do 2020. godine, rekonstruisano je i 1.975 kilometara državnih i 1.840 kilometara lokalnih puteva, a otvorena su i dva nova aerodroma, u Nišu i Kraljevu.

Pored izgradnje auto-puteva, samo od 2015. do 2020. godine, rekonstruisano je i 1.975 kilometara državnih i 1.840 kilometara lokalnih puteva, a otvorena su i dva nova aerodroma, u Nišu i Kraljevu.

U poslednjih sedam godina, Srbija je postala povezanija zahvaljujući novim putevima i auto-putevima i ljudi sada mogu lako, bezbedno i brzo da putuju od grada do grada, i obavljaju svoje poslove, mogu brže i lakše da rade i grade.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar