GODIŠNJI HOROSKOP za 2022: U narednoj godini zvezde okreću novi list i donose više NADE!

Numerologija godine koja sledi obeležena je dvojkom, što znači da ćete biti uspešni na poslovnom i finansijskom planu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Shutterstock

Praznična euforija je tu, s velikim entuzijazmom iščekujemo dolazak 2022. godine, a Objektiv otkriva kakve to životne izazove mogu da očekuju svi znakovi Zodijaka.

Nova 2022. godina kuca nam na vrata i iskreno se nadamo da će doneti mnogo više radosti i zdravlja. Iako se nadamo promenama, one možda ne odgovaraju svim znakovima Zodijaka podjednako. Svaki horoskopski znak ima različite karakteristike, snage i slabosti. Hajde da zavirimo u budućnost i saznamo šta su to zvezde odredile za vas, šta biste, a šta nikako ne biste smeli da učinite u narednoj godini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovan

Prvi deo godine mogao bi da izazove određene životne poteškoće za vas. Takođe, tu su potencijalni manji zdravstveni problemi koje treba rešiti zbog konjunkcije Saturna i Merkura tokom prvog kvartala. Sa Marsom koji prelazi u Ribe između maja i avgusta biće i nekih problema vezanih za varenje, koje treba rešiti, tako da morate da vodite računa o svojoj ishrani tokom ovog perioda. Na ljubavnom planu u prvom delu godine moguće su manje turbulencije.

Bik

Pratiće vas sreća na skoro svim aspektima. Na to utiče tranzit Marsa u Strelcu u prvom mesecu godine. Vaša karijera će procvetati i imaćete povoljne ishode na radnom mestu. Možete videti više izvora prihoda koji dolaze zbog Saturna u 10. polju. Tokom aprila različita planetarna kretanja pomoći će vam da nagomilate bogatstvo i novac. Poslednji kvartal 2022. godine biće posebno povoljan za vašu decu.

Blizanci

Prva četvrtina godine biće izazovna u finansijskom i zdravstvenom smislu, jer Saturn ostaje u svom znaku u 8. polju. Zdravstveni problemi poput bolova u zglobovima, prehlade i stomačnih tegoba biće vaša jača strana između februara i aprila. Međutim, pozitivne promene će vam doći sa Rahuovim tranzitom u 11. polju tokom druge dve nedelje aprila. Između maja i avgusta, oni koji traže, dobiće željenu priliku za posao. Studenti koji izlaze na ispite moraće malo da se pomuče da bi postigli uspeh.

Rak

Početak godine dovodi do nesuglasica i čestih koškanja na poslu. Pred vama će biti nekoliko problema, posebno kada je napredovanje u pitanju, ali će i vaš nivo samopouzdanja biti visok, što će vam pomoći da lako rešite problem. Mars u kući zabave i sreće može dovesti do zdravstvenih problema nekoga od članova vaše porodice. Budite strpljivi i samouvereni, vi ste stub sigurnosti za svoje voljene.

foto: Shutterstock

Lav

Sunce, gospodar ovog horoskopskog znaka, tranzitiraće u 5. polju početkom 2022. godine, što će poboljšati vaše materijalno stanje. Tranzit Marsa između januara i marta takođe donosi poboljšanje stanje zdravlja. Mars će u februaru biti u 6. polju vašeg znaka, donoseći vam neviđeni uspeh na profesionalnom planu. Lavovi mogu da se raduju određenim neočekivanim ishodima tokom aprila zbog planetarnog tranzita Rahua u Ovnu. Mogu postojati i neki ljubavni problemi, pa vodite računa.

Devica

Finansijski prosperitet, zdravstvene nevolje, kao i optimizam u ljubavi dolaze do vrhunca. Povoljni finansijski uslovi zahvaljujući konjunkciji četiri glavne planete – Marsa, Merkura, Saturna i Venere – početkom marta. Slobodne Device uživaće u veoma povoljnom periodu između septembra i decembra, posebno one koje žele da ozvaniče vezu u brak. Poslovni planovi se ostvaruju između oktobra i novembra.

Vaga

Prema astrološkim predviđanjima, Vaga će uživati u povoljnom preokretu u životu. Posebno kada je u pitanju mentalno zdravlje. Međutim, kada je u pitanju posao i porodica, stvari ne bi bile tako sjajne. Vrlo brzo možete doći do solidne finansijske dobiti. Duge ljubavne veze biće na velikom testu, zato pamet u glavu.

Škorpija

Zbog tranzita Saturna u Vodoliji biće velikih troškova. Ovako nepovoljni aspekti uticaće na vašu karijeru, finansije, kao i na porodični život. Međutim, do sredine aprila, sa Jupiterom u tranzitu u Ribama, doći će do velikog poboljšanja na polju finansija. Takođe, kada Rahu promeni svoje mesto u drugoj nedelji aprila, i vaša zdravstvena situacija će se poboljšati.

Strelac

Za Strelčeve sve ukazuje na dobru godinu, posebno kada su u pitanju novci. Vaše finansije će postati jače odmah na početku godine, kako Mars bude prolazio kroz vaš Zodijak. Početak 2022. takođe je povoljan za početnike jer će njihov naporan rad biti nagrađen, a nivo samopouzdanja takođe će biti snažan. U porodičnom životu može doći do svađa, pa čak i razvoda zbog aspekta Marsa u 7. polju.

Jarac

Puno uspona i padova za vas. Što se tiče karijere i finansija, koji će početkom godine biti u povoljnom stanju, do aprila meseca biće još bolji. Biće mešovitih rezultata i u vezi sa vašim ljubavnim životom. Manji problemi izazvaće razdor sa vašim partnerom ili drugim članovima porodice. Stoga, izbegavajte da ulazite u svađu sa svojim najbližima oko sitnih pitanja.

Vodolija

Godina će uglavnom biti povoljna, posebno u finansijama, a sve zahvaljujući tranzitu Marsa tokom januara. Očekuje vas uspeh u profesionalnim i ličnim poduhvatima zahvaljujući povoljnoj konjunkciji četiri velike planete – Marsa, Venere, Merkura i Saturna – početkom marta 2022. Možda ćete biti u iskušenju da donosite impulsivne odluke, ali ne dozvolite ništa što vas prisiljava na to. Vaša braća i sestre mogu se suočiti sa zdravstvenim problemima zbog tranzita Rahua u Ovnu i 3. polju iz vašeg znaka tokom meseca aprila.

Ribe

Horoskop za Ribe za 2022. godinu ukazuje na veoma povoljnu godinu. Počevši od novih izvora prihoda, željenog napretka u karijeri i dobrog odnosa sa kolegama, stvari će izgledati dobro u većini aspekata vašeg života. Međutim, morate obratiti pažnju na svoje zdravlje jer Saturn uglavnom aspektuje vašu kuću bolesti. Ni na polju ljubavi nećete biti srećne ruke, veza će biti na klimavim nogama.

Piše MILICA MAKSIMOVIĆ

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar