Umesto u Pariz, otišao kući kod svojih: On SIGURNO NEĆE osvojiti Zlatnu loptu ove večeri!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U ponedeljak uveče u Parizu biće održana svečana ceremonija dodele nagrade Frans fudbala Zlatna lopta.

Krajem svake godine, izuzev prošle jer je ceremonija otkazana zbog pandemije koronavirusa, na jednom mestu okupe se najbolji igrači planete, a javnost s nestrpljenjem čeka proglašenje onog koji je u godini ostavio najveći utisak na fudbalsku javnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Frans fudbal već dugi niz godina bira najboljeg, pa čak i sada kada to radi odvojeno od FIFA koja ima svoj izbor pod nazivom “The Best”. Ovaj put u užoj konkurenciji nalaze se Lionel Mesi, Karim Benzema i Robert Levandovski.

Postoji niz glasina kako je Mesi po sedmi put izabran za najboljeg, iako mnogi smatraju da je najrealnije da nagrada ode u ruke Bajernovog napadača, koji je istini za volju činio čuda prošle sezone u dresu Bajerna.

Foto: FRANCK FIFE/AFP/Profimedia

Uglavnom, sada je već postalo jasno ko neće biti dobitnik nagrade, a radi se o Benzemi. Napadač Reala nakon utakmice sa Seviljom u nedelju uveče krenuo je put Francuske, no neće u Pariz nego u svoj dom u Lionu za koji je i igrao pre Reala.

Francuski reprezentativac će u Lionu provesti nekoliko dana, ali već u sredu ga čeka meč protiv Atletik Bilbaa u zaostaloj utakmici La Lige.

Veruje se da će Benzema završiti na drugom mestu, iza Mesija, ali i ispred Levandovskog, no moramo da sačekamo još nekoliko sati da bismo videli konačne rezultate.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar