Napustila je posao iz snova da bi bila “sama svoj gazda”: Zbog onog što sada radi zarađuje vrtoglave sume

Razvila je mašineriju sa više od 500 zaposlenih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Emily Kathleen/SWNS

Emili Ketlin (27) iz britanskog Glučesteršira napustila je dobro plaćeni posao savetnika za kupce nekretnina zbog prevelikog stresa i ne samo da se nije pokajala, naprotiv… na novom poslu zarađuje mnogo više.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona, naime, godišnje zaradi i do 100.000 evra tako što se skida putem veb kamere i pretvara da je devojka momcima kojima to zatreba, što je oko 8.500 evra mesečno.

Njen posao se, pored toga što im glumi devojku, sastoji i u tome da flertuje sa njima putem veb kamere, razgovara i gradi odnos poverenja, a sve u cilju da bi naučila kako da imaju devojke one momke koji iz nekog razloga imaju “kočnicu” kada su u pitanju muško-ženski odnosi, prenosi Dejli star.

Posao je razradila do te mere da je otvorila agenicju High Society Models, gde trenutno ima 546 žena koje rade za nju.

Foto: Emily Kathleen/SWNS

– Ovaj posao je potpuno preokrenuo moj život. Pre nekoliko godina sam bila na ivici egzistencije i mislila sam da će izgubiti stan koji mi je dodelila opština. Ne mogu da verujem gde sam sada. Apsolutno obožavam ovo što radim. Pomažem ljudima, a i zarađujem zaista pristojan novac – navela je Emili.

Ona je navela da želi da razbije stigmu oko bavljenja ovim poslom, naročito kada je žensko telo u pitanju i da želi sve žene da osnaži kako bi imale samopouzdanja kako god da izgledaju.

Emili, dakle, zabavlja svoje obožavaoce, skidajući se i flertujući sa njima. Prve noći zaradila je 400 gunti, što je veća zarada nego za nedelju dana na prethodnom poslu.

Njeno preduzeće ima 529 žena iz Velike Britanije, kao i 17 njih iz ostalih delova sveta koje nude usluge odraslima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar