Mira Škorić i dalje na ratnoj nozi sa koleginicom, nema pomirenja: “Meni NIKO ne može da se unosi u facu”

Naše dve poznate pevačice nakon sukoba koji su imale, pa sve do danas, nisu uspele da izglede svoj odnos

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Mira Škorić i Neda Ukraden i dalje ne mogu očima da vide jedna drugu, prenosi Scandal.

Naime, kolege su u nekoliko navrata pokušale i da ih pomire, ali niti Mira želi da čuje za Nedu, niti Nedi pada na pamet da pređe preko sukoba koji su imale pre nekoliko godina na snimanju novogodišnjeg programa na RTS-u.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

– Odlično je prošla. Meni niko ne može da se unosi u facu. Uz dužno poštovanje svačije karijere, ali i ja imam uspešnu karijeru, koja traje 30 godina. Tu je bilo sijaset pevača, od Lepe Lukić, Snežane Đurišić, Marinka Rokvića, Ane Bekute… Nikome ništa nije smetalo, samo Nedi – rekla je tim povodom Mira, a Neda je bila ironična.

– Ne zameram osobi koja tako može da reaguje. Jer, normalno, svako želi da čuje što bolji ton, da ne bude tih ili u falšu. Ali dobro, to je njeno shvatanje, svako dolazi na posao i pristupa poslu kako misli da treba. Ja želim da bude dobro, a nekome je svejedno – rekla je Neda nakon sukoba sa koleginicom.

Podsetimo, Neda se tada satima bunila da joj ne odgovara zvuk, pa je, kako je Mira objasnila, izvoljevala i oko svetla, i oko šumova, ma baš ih je sve poremetila, i to toliko da je Mira maltene skočila da je bije. Od tada, njih dve nisu u dobrim odnosima ni dan-danas.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Scandal

Komentari (1)

Ostavite komentar